Tilbud

Dame Columbia Hatana Max Outdry vandresko, dame Sort (Black) | Hverdagssko

DKK 1149.20 DKK 581.36

Komfortabel, vandtæt og stabil vandresko til kvinder Columbia Hatana Max er en vandtæt, stabil og ekstra komfortabel vandresko til kvinder. Skoen …

Varenummer: YRR14.CV613781 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Komfortabel, vandtæt og stabil vandresko til kvinder
Columbia Hatana Max er en vandtæt, stabil og ekstra komfortabel vandresko til kvinder. Skoen er ideel til vandring med let oppakning i alle former for terræn, hvor den vandtætte og åndbare sko sikrer, at dine fødder er godt beskyttet mod elementer og ikke koger over. Samtidig beskytter den forstærkede tåkappe effektivt dine tåspidser mod slag og stød, når du bevæger dig ad ujævne stier.
Den gode stødabsorbering gør desuden Hatana til et godt valg til storbyferie i efteråret, hvor lange dage i slags vejr med masser af sightseeing kan være lidt af en udfordring for fødderne.
Gode materialer
Hatana Max er skåret til kvinder, der typisk har en lidt smallere fod end mænd og er opbygget med Columbias unikke materialer og teknologier. Skoen har en god stabil hælkappe, der giver god en overraskende god ankelstøtte i terrænet. Overdelen er forsynet med en vandtæt / åndende Outdry membran, der holder fødderne tørre og lune. Ydermaterialet er i ventilerende mesh med forstærkninger i synet og TPU, hvilket giver en åndbar og solid sko, der beskytter tæerne godt mod stød og slag når du bevæger dig på ujævne stier eller i uvejsomt og stenet terræn. Pasformen sikres af Columbia Navic Fit, der holder foden godt og sikkert på plads og hjælper dig til at undgå vabler på hælen.
Mellemsålen er ekstra kompakt Techlite+, der har ekstra høj densitet og giver god komfort og stød-dæmpning, så du bliver mindre træt i fødderne undervejs. Adapt Trax ydersålen har en god grov profilering, der giver godt fodfæste selv på glatte og våde overflader, så du står godt fast under alle forhold.
Alt i alt er Columbia Hatana Max en god, komfortabel og stabil vandresko, der både er et sikkert valg til vandring med let oppakning og til for alle former for rejse- og hverdagsbrug.
Detaljer:
Let og behagelig rejse- og vandresko til kvinder
Stabil hælkappe
Vandtæt / åndende Outdry membran
Forstærket overdel
TechLite+ mellemsål
Grovprofileret Adapt Trax ydersål
Vægt: 736 gram (helt par str. 5 / 38)
Farve: Sort (Black)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Columbia Hatana Max Outdry vandresko, dame Sort (Black) | Hverdagssko”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: