Tilbud

Dame Bergans Utne Shorts, dame Navy Marine (Navy) | Shorts

DKK 1200.58 DKK 507.00

Velsiddende shorts til kvinder – perfekte til sommer- og rejsebrug Bergans Utne er et par lette, komfortable og hurtigtørrende rejse- og…

Varenummer: YRR14.CV613574 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Velsiddende shorts til kvinder – perfekte til sommer- og rejsebrug
Bergans Utne er et par lette, komfortable og hurtigtørrende rejse- og vandreshorts til kvinder og er et perfekt valg, hvis du kun skal have et par shorts alle former for brug…
Utne er i et velsiddende snit specielt til kvinder. Det fleksible materiale, gør dem velegnede og behagelige til alle former for aktivitet om sommeren eller under varme himmelstrøg.
Du vil derfor elske dem, uanset om du spiller fodbold i parken, vandrer i fjeldene eller er på jungletrek i Thailands jungle.
De velsiddende shorts har designmæssigt fået et twist, der gør, at de også vil være et godt supplement til den del af feriegarderoben, der skal bruges til ”pænere” brug sammen med en let sommerskjorte.
Det hurtigtørrende materiale sikrer, at Utne nemt og hurtigt kan skylles op om aftenen og være klar igen til den næste dags brug. Da de fylder og vejer minimalt, gør dette dem til et førstevalg til dig, der vil rejse nemt og bekvemt.
Utne Shorts er forsynet med 2 gode frontlommer og to rummelige lårlommer, så du har god plads til at få alle dine daglige fornødenheder med dig rundt.
Detaljer:
Velsiddende aktivt snit specielt til kvinder
Hurtigtørrende med gode åndbare egenskaber
To stiklommer
To store lårlommer med lynlås
Bælteløkker
Materiale: 97 % polyamid / 3 % Spandex
Vægt: 195 gram (str. S)
Farve: Marine (Navy)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Bergans Utne Shorts, dame Navy Marine (Navy) | Shorts”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: