Tilbud

Dame Bergans Urban Wool T-shirt, dame Grøn (Olive Green) | T-Shirts Og Toppe

DKK 862.58 DKK 398.84

Lækker og velsiddende merinould T-shirt til kvinder Bergans Urban Wool Tee er en lækker og velsiddende T-shirt i merinould. Den er skåret til kvinder og har en super pasform til bå…

Varenummer: YRR14.CV613632 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Lækker og velsiddende merinould T-shirt til kvinder
Bergans Urban Wool Tee er en lækker og velsiddende T-shirt i merinould. Den er skåret til kvinder og har en super pasform til både aktivt hverdagsbrug og til alle former for turbrug.
Gode egenskaber
T-shirten er fremstillet i fremstillet i temperaturregulerende merinould og T-shirten virker derfor kølende i sommerheden, men den vil stadig føles dejligt lun, når der bliver mørkt og småkoldt. Samtidig har merinould i modsætning til f.eks. bomuld den egenskab, at det kan optage op til 30% af sin egen vægt i fugt, før det virker koldt og klamt. Det betyder f.eks. at du ikke starter dagen i en kold og klam T-shirt, når du har cyklet til arbejde eller studie og fået lidt sved på panden.
Merinould kradser desuden ikke, og da uld samtidig er naturligt antibakteriel, kan have du – i modsætning til en teknisk T-shirt i kunststof – bruge din Urban T-shirt i flere dage på vandretur, inden den begynder at lugte af sved.
De mange gode egenskaber i sammenhæng med et enkelt og klassisk design gør Urban Tee til et godt valg – både som en afslappet T-shirt til hverdagsbrug og som en teknisk og svedtransportende T-shirt til vandring.
Detaljer:
Materiale: 70% uld, 30% lyocell (tencel)
Skåret til kvinder
UPF-faktor(solbeskyttelsesfaktor): 30+
Uldkvalitet: 180 g/m2
Fibertykkelse: 18,5 micron
Vægt: 130 gram (str. M)
Farve: Grøn (Olive Green)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Bergans Urban Wool T-shirt, dame Grøn (Olive Green) | T-Shirts Og Toppe”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: