Tilbud

Dame Bergans Rabot V2 Softshell bukser, dame Blå (Orion Blue) | Softshell Bukser

DKK 861.90 DKK 581.36

Velsiddende og superkomfortabel softshell bukser til alle former for friluftsliv Bergans Rabot V2 Softshell buks til kvinder viser, at Bergans er med i absolutte den front, når det kommer til innovative outdoorbukser,…

Varenummer: YRR14.CV613535 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Velsiddende og superkomfortabel softshell bukser til alle former for friluftsliv
Bergans Rabot V2 Softshell buks til kvinder viser, at Bergans er med i absolutte den front, når det kommer til innovative outdoorbukser, der kan bruges til all-round friluftsliv.
Rabot V2 softshell kombinerer effektivt to typer softshell materiale, så du får effektivt beskyttelse mod vind og vejr på de meste udsatte dele af benet, mens resten af buksen er i åndbart og fleksibelt materiale.
Kombinationen giver dig et par bukser, der beskytter dig effektivt mod vind og vejr og samtidige er lette, åndbare, hurtigtørrende og superkomfortable til alle former for tur.
For at give dig suveræn pasform og bevægelsesfrihed har bukserne formskårede knæ og ekstra kile i skridtet. De er skåret specielt kvinder, har et velsiddende tætsiddende snit og er i 4-vejs strækbart materiale og følger alle dine bevægelser, uanset om du vandrer i blokmark eller skal springe over væltede træer og vandløb i skoven…
Rabot V2 Softshell bukser har to stiklommer med lynlås og yderligere forsynet med store lårlommer, der har fin plads til f.eks. kortet. Den venstre lomme fungerer desuden som pakpose, når du pakker bukserne sammen og har dem liggende i rygsækken.
Mange gode detaljer
Tit er det de små ting, der gør forskellen og Bergans har virkeligt kælet for detaljen. Buksen har derfor masser af små funktionelle detaljer du vil elske i praksis.
Bemærk derfor lynlåsen og kilen, der gør det nemt at justerer vidden på buksebenet omkring støvlen eller giver mulighed for at trække buksen af eller på over fodtøjet; Forstærkningen på indersiden af buksebenet, hvor bukserne typisk bliver udsat for stort slid, når du vandrer i terrænet; De forskudte sømme, der giver øget komfort og minimerer kontakt med huden; Det bløde materiale på buksens inderside i livet, der ligeledes øger komforten; sidst men ikke mindst de gode bælteloops, der giver mulighed for en perfekt tilpasning af buksen i livet.
Alt i alt er Bergans Rabot V2 Softshell et par virkeligt lækre og komfortable bukser, der er velegnet til de fleste former for aktivt friluftsliv, uanset om du er på vandretur i fjeldene eller hænger på klipperne…
Rabot kollektionen – perfekt til friluftsliv året rundt
Bergans Rabot V2 Softshell buks er den del af Rabot kollektionen, der også indeholder funktionelle skaljakker til outdoorbrug.
Produkterne i serien er designet til dig, der dyrker et aktivt friluftsliv 365 dage om året og er målrettet et aktivt liv i fjeldet med alt fra skiløb til fjeldvandring og alpine bestigninger.
Detaljer:
Materiale 1: 88 % polyamid / 12 % elastan
Materiale 2: 85 % polyamid / 15 % elastan
Vægt: 303 gram (str. S)
Skåret til kvinder
Tætsiddende, sporty snit
Lommer: Front med lynlås, opbevaringslommer på lårene
Formsyet knæparti og kile i skridtet
Bælteloops
Lynlås og kile ved buksebenet
Forstærkning nederst på benet
Forskudte sømme for optimal komfort
Ekstra blødt materiale i livet
Farve: Blå (Orion Blue)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Bergans Rabot V2 Softshell bukser, dame Blå (Orion Blue) | Softshell Bukser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: