Tilbud

Dame Bergans Oppdal Insulated skijakke, dame Rød (Chianti Red) | Skijakker

DKK 976.82 DKK 581.36

Varm og velsiddende skijakke til kvinder Bergans Oppdal er lækker og velsiddende skijakke til kvinder og perfekt til alle former for skiløb. Jakken er skåret til kvinder og er i 4-vejs strækbart Bergans Element Active, der gør jakken superkomfortab…

Varenummer: YRR14.CV613526 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Varm og velsiddende skijakke til kvinder
Bergans Oppdal er lækker og velsiddende skijakke til kvinder og perfekt til alle former for skiløb.
Jakken er skåret til kvinder og er i 4-vejs strækbart Bergans Element Active, der gør jakken superkomfortabel og funktionel, da stoffet følger med og giv sig, når du bevæger dig. KomfortEN understøttes yderligere af den gode pasform, hvor de formsyede albuepartier, det forlængede rygparti og de gennemarbejdede ærmeafslutninger, gør det sidste…
Oppdal er godt isoleret med Bergans’ ArcticInsulation, der holder dig dejlig varm, uanset om du er afsted på kolde pister i Hemsedal eller solbeskinnede pister i Wagrain. Tåge, kold vinterregn og slud holdes ude ved hjælp af Element-membranen, der er vandtæt / åndende og sammen med de to lange ventilations-lynlåse under armene sørger for, at du ikke koger over i jakken, selvom du knokler igennem.
Gode detaljer
Når du om morgenen sidder i en lang og kold stolelift på vej mod toppen, kan du trække den store hætte udover hjelmen, så du bedre holder varmen. Hætten er fuldt justerbar, så du kan nemt tilpasse den, så den sidder perfekt om hovedet. Hvis du bliver overrasket af kraftigt snefald på pisten eller kold vind på toppen af bjerget, vil du sætte pris på den høje krave, ”tunnelåbningen” og den ekstra skygge på hætte, der alt sammen er gode detaljer, der hjælper dig til at lukke godt til og beskytte ansigtet uden at gå på kompromis med dit udsyn nedad bjerget.
Oppdal er rigeligt forsynet med masser af gode og praktiske lommer, så du slipper for at have din nye Iphone i samme lomme, som du bruger til handskerne…
De to store front- / opbevaringslommer med skrå lynlåse, er ideelle til handsker, ekstra Buff / hue, goggles eller til at varme fingrene. Inderlommen fungerer godt til telefon, pung eller en hurtig snack og den lille lomme på ærmet er perfekt til liftkortet.
Andre detaljer, der er værd at bemærke, er det aftagelige sneskørt, den 2-vejs lynlås i front, stormflappen over lynlåsen, velcroen ved ærmeafslutningen og den 1-hånds-betjente elastiske indsnøring i bunden.
Måske småting, men det er de detaljer, der sikrer dig en gennemarbejdet skijakke, der holder på alle pister!!!
TIP:
Skal du have lidt ekstra med på skituren er en stor bælte- / hoftetaske genial, da den rummer det meste, ikke er i vejen når du står på ski og nemt kan drejes om på maven, når du sidder i liften.
Detaljer:
Teknisk og velsiddende skijakke til kvinder
Vind- Vandtæt og åndbar
Isoleret med Bergans ArcticInsulation
Skåret specielt til kvinder
Forlænget ryg
Fast justerbar hætte med plads til hjelm
2-vejs lynlås med vindfang foran
2 stiklommer, inderlomme og ærmelomme til liftkort.
Formsyede ærmeafslutninger
Velcrojustering ved ærmeafslutning
Ventilations lynlåse under armene
Reflekterende logo
Aftagelig sneskørt
Vægt: 1030 g (Str. M)
Farve: Rød (Chianti Red)
Materiale
Ydermateriale: 2-lags Bergans Element ®: 83% Polyester / 17% elastan.
Membran: Bergans Element (Vandsøjle 10.000 mm)
Isolering: Bergans ArcticInsulation 100% polyester. (100 gram / m2)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Bergans Oppdal Insulated skijakke, dame Rød (Chianti Red) | Skijakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: