Tilbud

Dame Asivik Walker sok i uld | Strømper

DKK 189.28 DKK 101.40

Luksus til dine fødder Asivik Walker Sok er et par skønne uldsokker du kan bruge året rundt i vandreskoene eller som ekstra lækre og lune hverdagssokker. Sæt ko…

Varenummer: YRR14.CV613831 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Luksus til dine fødder
Asivik Walker Sok er et par skønne uldsokker du kan bruge året rundt i vandreskoene eller som ekstra lækre og lune hverdagssokker. Sæt kolorit på dit look, smøg bukserne op og vis det flotte mønster frem.
Sokkerne har tyk frotté ved tå og hæl, der får dig til at føle, at du går på puder. Midten er er strikket i en strammere konstruktion, der får din fod til at slappe af og føler sig ”holdt om” på samme tid. Når din fod slapper af, går du godt og minimerer risikoen for vabler og ømme fødder.
Asivik Walker Sok er strikket i en blød merinouldblanding, der ikke kradser og holder dine fødder lune. For slidstyrkens skyld er der tilsat polyamid og elastanen sikrer, at sokken holder faconen og sidder godt efter flere ganges vask.
Detaljer:
Materiale: 40% polyamid, 29% merinould, 29% akryl, 2% elastan
Størrelsesangivelse i sokkerne
Findes i to størrelser: 36-39 & 39-42
Produceret i EU af italienske garner
Vedligeholdelse:
Luft sokkerne, hvis de ikke er super-beskidte eller lugter meget og benyt dig af uldens rensende egenskaber ved luftning over en nats tid. Men trænger sokkerne til mere end luft, så smid dem i maskinen med uldvaskemiddel på uldprogram. Det giver det bedste resultat i lang tid for dine nye yndlingssokker.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Asivik Walker sok i uld | Strømper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: