Tilbud

Dame Asivik Trekking Shorts, dame Sort (Anthracite) | Shorts

DKK 824.04 DKK 365.04

Praktiske og slidstærke shorts til kvinder Asivik Trekking Shorts til kvinder er et par robuste og praktiske shorts med go…

Varenummer: YRR14.CV613572 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Praktiske og slidstærke shorts til kvinder
Asivik Trekking Shorts til kvinder er et par robuste og praktiske shorts med god bevægelsesfrihed og gennemtænkte detaljer.
Solidt materiale
Shortsene er fremstillet til at blive brugt, så tag dem roligt med på fjeldet, i skoven eller på spejdertur. De er fremstillet i en polyester-/bomuldsblanding, der både gør dem slidstærke og som tørrer hurtigt, hvis du bliver overrasket af en heftig sommerbyge eller sætter dig i vådt græs. Indersiden er let børstet, så de føles bløde og behagelige mod huden.
Farven er superpraktisk og nem at holde pæn. Den er ”næsten sort”, så du ser ikke smuds og snavs. Selv pletter fra bålpladsen ser helt tilforladelige ud.
Pasform med gode finesser
Shortsen er skåret i en velsiddende pasform specielt til kvinder. Længden går til lige over knæet, men det er også muligt at give shortsene et par opsmøg, hvis du ønsker en lidt kortere model.
Bagdelen har indsnit, så shortsene også sidder pænt til, når du bøjer dig ned eller sidder på hug ved bålet. Liningen er vendt således, at du har den børstede og bløde side ind mod huden.
Der er to sidelommer og en skjlut lårlomme, så du kan få plads til en del småsager og din mobil.
Pre-Waxed – komfort og beskyttelse i al slags vejr
Når du køber et par Asivik Trekking Shorts, har vi sørget for at de er voksbehandlet fra starten. Det gør shortsene vandafvisende og hurtigtørrende. Efterhånden som shortsene vaskes og slides arbejdes voksen af, men kan du selv efterbehandle dine shorts og justere mængden af voks efter dine behov. Brug f.eks. Fjällrävens Grønlandsvoks.
Detaljer
Materiale: 65% polyester / 35% bomuld
Skåret specielt til kvinder
Lommer: 2 stiklommer og 1 skjult lårlomme.
PFC-fri
Vægt: 225 g (str. 38)
Farve: Sort (Anthracite)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Asivik Trekking Shorts, dame Sort (Anthracite) | Shorts”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: