Tilbud

Dame Asivik Tannis Wool Kabelstrikket Sweater, dame Blå (Ice Blue) | Uldsweater

DKK 1321.58 DKK 581.36

Blød og varm kabelstrikket uldsweater Asivik Tannis er en blød og lækker uldsweater, der virkelig er rar at trække over hovedet. Uanset om du skal på vandretur i vinterskoven eller weekendhygge i efteråret med b…

Varenummer: YRR14.CV613615 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Blød og varm kabelstrikket uldsweater
Asivik Tannis er en blød og lækker uldsweater, der virkelig er rar at trække over hovedet.
Uanset om du skal på vandretur i vinterskoven eller weekendhygge i efteråret med bål i baghaven, vil Asivik Tannis holde dig varm på fineste vis.
Strik trøjen er også ideel som varmt mellemlag under din Asivik Storm skaljakke, når du går langs kysten eller på vindomsuste bakketoppe og varmegraderne dykker.
På råkolde efterårs- og vinterdage er Tannis også et godt valg til kontoret eller hjemme i stuen, hvor det bare er rart og hyggeligt at pakke sig ind i en dejlig blød uldsweater.
Tidløst design
Tannis er en tidløs kabelstrik, som vil klæde dig i flere år. Designet passer til det meste – og du kan sagtens bruge trøjen til både brændekløvning i et par Asivik Trekking Pants eller med jeans på hjemmekontoret.
Uld i topkvalitet
Asivik er Spejder Sports eget mærke og vi gør os umage for at levere gode produkter. Vi har derfor ledt længe for at finde den perfekte uldkvalitet til denne ekstra bløde uldsweater. Tannis er strikket i 100% lammeuld i en blød og vasket kvalitet, der får den til at minde om fleece.
Vask og vedligehold
Vi anbefaler, at du hænger Tannis ud og lufte en gang imellem – det gør ulden frisk igen og den trækker sig tilbage i form. Vask den kun, hvis den virkelig er beskidt eller plettet og altid ifølge vaskeanvisningen med uldvaskemiddel.
Detaljer:
Blød og varm uldtrøje i velsiddende pasform
Kabelstrikket i blød uld, der ikke kradser
Lun og varm
Ideel som mellemlag under Asivik Storm jakken på en blæsende og våd dag
Vægt 330 gram (str. M)
Farve: Blå (Ice Blue)
Materiale:
100% lammeuld
Mulesing fri

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Asivik Tannis Wool Kabelstrikket Sweater, dame Blå (Ice Blue) | Uldsweater”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: