Tilbud

Dame Asivik Storm 4 skaljakke, dame Sort (Black) | Skaljakker

DKK 1249.25 DKK 601.64

Velsiddende skaljakke med gode detaljer Asivik Storm4 skaljakke er optimeret på fit og hættekonstruktion. Den grundlæggende funktion, som en solid og funktionel 3-lags skaljakke, der hold…

Varenummer: YRR14.CV613475 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Velsiddende skaljakke med gode detaljer
Asivik Storm4 skaljakke er optimeret på fit og hættekonstruktion. Den grundlæggende funktion, som en solid og funktionel 3-lags skaljakke, der holder dig, tør på alverdens eventyr, er stadig den samme; den virker og er PFC-fri!
Det optimerede fit giver dig god bevægelsesfrihed, uanset om du er afsted på sommertur i de norske fjelde, cykler til arbejde gennem skybrud eller udfordrer de alpine pister.
Der er under jakken fin plads til en tætsiddende fleece som Asivik Speed eller Polar, hvis du har brug for ekstra isolation til kolde dage.
Gode materialer:
Asivik Storm4 har en slidstærk overflade vævet af 160 og 100 denier nylontråde, der giver dig en holdbar jakke i mange år. Jakken er forsynet med en PFC-fri Sympatex membran, der er 100% vandtæt og har en åndbarhed, der holder dig fri for klamme rygpartier og trykkoger-følelsen under aktivitet. Faktisk ”ånder” denne jakke endnu bedre, des mere du får pulsen op!
Du vil opleve en markant bedre komfort, når du knokler på cyklen, skærer svingene på pisterne eller vandre på tværs af blokmark uanset vejret! Du kan simpelthen komme af med fugten indefra.
Elsker du højt knitrende regnjakker? Det gør de færreste – og denne jakkes overflade er tilpas dæmpet, så du stadig kan føre en samtale med din vandremakker, selvom hætten er oppe. Der ligger en PFC-fri vandafvisende imprægnering på oversiden, der holder snavs og regndråber fra at sætte sig i din jakke.
På flere dages tur tager Storm4 pladsen som din eneste jakke, du behøver at have med. Den skærmer for vinden på fjeldet, tager regnbygen i skoven og holder dig varm om aftenen med dit mellemlag under. Godt, når du vil pakke lidt og let.
Gode detaljer og velsiddende snit:
Asivik Storm4 er detaljemæssigt en skaljakke i topklasse.
Jakken er skåret i et velsiddende feminint snit. Der er i snittet lagt vægt på at minimere antallet af syninger og samlinger, så svage punkter undgås. Jakkens syninger er naturligvis flade, så de ikke genrer, hvis du går med en tung rygsæk.
Rygpartiet er forlænget, så du ikke ’skiller ad’ og bliver kold og våd over lænden, når du bukker dig, sidder på hug eller cykler.
Storm4 har to rummelige og højtsiddende lommer foran, så du frit kan bruge dem, mens du går med rygsækkens hoftebælte spændt.
Den velsiddende hætte er forsynet med en afstivet skygge, så regn bliver holdt væk fra øjnene eller brillerne. Når du strammer hætten til, sidder den tæt ved kinderne og følger hovedets bevægelser.
Underkanten kan naturligvis strammes til, så en kold vind ikke suser op om din krop.
Alt i alt er Asivik Storm4 en super funktionel skaljakke, der er helt på højde med de dyre alternativer – den ligger øverst på hylden med ”kvalitet for pengene”.
Detaljer:
PFC-fri (fri for flourcarbon)
Yderskal: 100% polyamid (nylon) med PFC-fri imprægnering. Membran: PFC-fri Sympatex. Inderstof: 100% polyamid
To udvendige lynlåslommer
Tovejs-lynlås for udluftning under armene
Forlænget ryg
Optimeret til brug med rygsæk, med et minimum af syninger ved skulderpartierne
Tætsiddende hætte, der følger hovedets bevægelser. Der er afstivet skygge på hætten
Farve: Sort (Black)
Vægt: 475 gram (L).
Vedligeholdelse:
Du kan vaske din jakke i maskinen på 40 grader syntetisk vask- husk at bruge specielt vaskemiddel til vandtæt og åndbar beklædning. Vi anbefaler Toko Eco Textile Wash.
Når jakken er næsten tør, vil det være en fordel at stryge den på en priks varme – så genaktiverer du imprægneringen på overfladen af jakken.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Asivik Storm 4 skaljakke, dame Sort (Black) | Skaljakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: