Tilbud

Dame Asivik Rain regnbukser, dame Sort (Black) | Vandrebukser

DKK 1379.04 DKK 581.36

Gode regnbukser til kvinder Asivik Rain regnbukser får dig klædt ordentligt på til det – til tider – omskiftelige danske vejr, så du slipper for at måtte udskyd…

Varenummer: YRR14.CV613561 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Gode regnbukser til kvinder
Asivik Rain regnbukser får dig klædt ordentligt på til det – til tider – omskiftelige danske vejr, så du slipper for at måtte udskyde skov- eller cykelturen bare, fordi det regner…
Bukserne er helt vandtætte og åndbare. De har en let børstet overflade, der gør dem mere bløde, komfortable og mere ”stofagtig”, så de faktisk også kan bruges som overtræksbukser på en blæsende dag i naturen. Læ om benene luner utrolig meget – så tøv ikke med at tage Asivik regnbukser med dig på tur. Vi har sørget for en netpose til bukserne for nem opbevaring i din taske.
Regntøj i genanvendt polyester
Asivik Rain er fremstillet i genanvendt polyester og forsynet med Ureamax membran, der gør dem helt regntætte, samtidig med at membranen tillader bukserne at ånde. De er indvendig forsynet med åndenet i polyester. Dog er der i den nederst del af buksebenene glat nylon for, der gør det markant nemmere at tage bukserne på.
For at gøre ydermaterialet ekstra vandskyende, har det fået en vandafvisende behandling, som er helt fri for de hormonforstyrrende flourcarbon-stoffer, som ellers bruges i langt de fleste vandafvisende behandlinger.
Se desuden tilhørende regnjakke her
Gennemtænkte funktioner
Asivik Rain regnbukser er gennemarbejdet i alle detaljer, så du får det bedst mulige produkt.
Regnbukserne er skåret til kvinder, så de sidder godt og glider ikke ned over bagen, når du sidder på hug eller cykler.
De har elastisk linning med snørre til at stramme ind.
De har en lynlås fra ankel og næsten op til knæ, så det er nemmere at få bukserne på, mens du har vandrestøvler på – samtidig giver det plads ud over en gummistøvle. Buksebenene er afsluttet med en indvendig elastik og trykknap regulering, så bukserne ikke flagrer, eller du jokker i kanten.
Bruger du dem også på cyklen eller i tæt underskov, kan du stramme dem ekstra ind omkring anklen med trykknapperne for at undgå cykelkædeolie på bukserne og at kryb kravler ind.
Ekstra meget for pengene
Asivik er Spejder Sports eget mærke og vi sætter en ære i at gøre tingene ordentligt, så du får "Value for Money”, når du vælger et Asivik produkt. Det er derfor værd at bide mærke i prisen på Asivik Rain, for her får du virkelig meget regntøj og kvalitet for pengene i forhold til tilsvarende regntøj fra de store mærkevareproducenter.
Detaljer
Gode regn- og overtræksbukser til kvinder
Halvhøj lynlås ved ben-afslutning
Regulerbar underkant med trykknap
Vandsøjletryk: 10.000 mm.
Vægt: 425g. (Str. M)
Farve: Sort (Black)
Materiale
Yderstof: 100% recycled polyester, 150D
Membran: Ureamax 10.000mm i vandsøjletryk
For: 100% polyester mesh / 100% nylon ved det nederste af ben.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Asivik Rain regnbukser, dame Sort (Black) | Vandrebukser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: