Tilbud

Dame Asivik Isefjord Lambswool sweater, dame Blå | Offwhite (Darkblue) | Uldsweater

DKK 1034.28 DKK 581.36

Blød og feminin uldsweater Asivik Isefjord er superblød! Det er virkelig følelsen af det blødeste tæppe, som du ka…

Varenummer: YRR14.CV613614 Kategorier: , , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Blød og feminin uldsweater
Asivik Isefjord er superblød! Det er virkelig følelsen af det blødeste tæppe, som du kan putte dig i. Skal du på vandretur i vinterskoven eller weekendhygge i efteråret med bål i baghaven, vil Isefjord holde dig varm på fineste vis.
Isefjord er ideel som varmt mellemlag under din Asivik Storm skaljakke, om du går langs kysten eller på vindomsuste bakketoppe, når varmegraderne dykker.
På råkolde efterårs- og vinterdage er Isefjord også et godt valg til kontoret eller hjemme i stuen, hvor det bare er at rart og hyggeligt at pakke sig ind i en dejlig blød uldsweater.
Design
Vi har valgt at lave en feminin og tidløs model i blå og offwhite nuancer, som vil klæde dig i flere år. Farverne passer til det meste – om det er Asivik Trekking Pants , Nanok Fleecebukser eller dine jeans på hjemmekontoret.
Uld i topkvalitet
Asivik er Spejder Sports eget mærke og vi gør os umage for at lave produkter i god kvalitet. Vi har derfor ledt længe for at finde den perfekte uldkvalitet til denne ekstra bløde og feminine uldsweater. Isefjord er strikket i 100% lammeuld i en blød og vasket kvalitet, der får den til at minde om fleece.
Vask og vedligehold
Vi anbefaler, at du hænger Isefjord ud og lufte en gang imellem – det gør ulden frisk igen. Vask den kun, hvis den virkelig er beskidt eller plettet og altid ifølge vaskeanvisningen med uldvaskemiddel.
Detaljer:
Velsiddende, blød og varm uldtrøje
Velsiddende feminin pasform.
Børstet og blød kvalitet, der ikke kradser.
Lun og vamset
Ideel under Asivik Storm jakken på en blæsende og våd dag.
Farve: Blå / Offwhite (Darkblue)
Materiale:
100% lammeuld,
Mulesing fri
Bemærk:
Uldsweatre med børstet overflade vil oftest nulre lidt op over tid ved friktion typisk under ærme og siden. Det er helt naturligt, at de bløde og børstede uldfibre arbejder sig sammen og ”piler” i små totter. Disse kan du forsigtigt nulre/hive af trøjen eller fjerne med et barberblad eller en elektrisk sweater shaver (de findes!), hvis du synes, det bliver for meget.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Asivik Isefjord Lambswool sweater, dame Blå | Offwhite (Darkblue) | Uldsweater”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: