Tilbud

Dame Asivik Guldborg Lambswool Sweater, dame Rødbrun | Offwhite | Uldsweater

DKK 919.36 DKK 581.36

Blød og feminin uldsweater Asivik Guldborg er en superblød og lækker uldsweater, der virkelig giver dig følelsen af det blødeste tæppe, som du kan putte dig i. Skal du på vandretur i vinterskoven eller weekendhygg…

Varenummer: YRR14.CV613605 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Blød og feminin uldsweater
Asivik Guldborg er en superblød og lækker uldsweater, der virkelig giver dig følelsen af det blødeste tæppe, som du kan putte dig i.
Skal du på vandretur i vinterskoven eller weekendhygge i efteråret med bål i baghaven, vil Guldborg holde dig varm på fineste vis.
Guldborg er også ideel som varmt mellemlag under din Asivik Storm skaljakke, når du går langs kysten eller på vindomsuste bakketoppe og varmegraderne dykker.
På råkolde efterårs- og vinterdage er Gulborg også et godt valg til kontoret eller hjemme i stuen, hvor det bare er rart og hyggeligt at pakke sig ind i en dejlig blød uldsweater.
Tidløst design
Guldborg er en feminin og tidløs model i røde og offwhite nuancer, som vil klæde dig i flere år. Farverne passer til det meste – om det er Asivik Trekking Pants, Nanok Fleecebukser eller dine jeans på hjemmekontoret.
Uld i topkvalitet
Vi har ledt længe for at finde den perfekte uldkvalitet til denne ekstra bløde og feminine uldsweater. Guldborg er strikket i 100% lammeuld i en blød og vasket kvalitet, der får den til at minde om fleece.
Vask og vedligehold
Vi anbefaler, at du hænger Guldborg ud og lufte en gang imellem – det gør ulden frisk igen og den trækker sig sammen til oprindelig form. Vask den kun, hvis den virkelig er beskidt eller plettet og altid ifølge vaskeanvisningen med uldvaskemiddel.
Detaljer
Uldtrøje til damer/kvinder – feminin pasform.
Børstet og blød kvalitet der ikke kradser.
Lun og vamset
Ideel under Asivik Storm jakken på en blæsende og våd dag.
Farve: Rødbrun / Offwhite
Materiale:
100% lammeuld
Mulesing fri
Bemærk:
Uldsweatre med børstet overflade vil ofte nulre lidt op over tid ved friktion typisk under ærme og siden. Det er helt naturligt, at de bløde og børstede uldfibre arbejder sig sammen og ”piler” i små totter. Disse kan du forsigtigt nulre/hive af trøjen eller fjerne med et barberblad eller en elektrisk sweater shaver (de findes!), hvis du synes, det bliver for meget.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Asivik Guldborg Lambswool Sweater, dame Rødbrun | Offwhite | Uldsweater”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: