Tilbud

Dame Asivik Adventure Pants, dame Brun (Mud) | Vandrebukser

DKK 1436.50 DKK 581.36

Velsiddende og strækbare vandre- og friluftsbukser til kvinder Asivik Adventure Pants et par slidstær…

Varenummer: YRR14.CV613542 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Velsiddende og strækbare vandre- og friluftsbukser til kvinder
Asivik Adventure Pants et par slidstærke og strækbare vandre- og friluftsbukser til kvinder. De er perfekte til et aktivt friluftsliv, uanset om du vandrer i bjergene, er på tur i bøgeskoven eller udfordrer dig selv blandt trækronerne i din lokale klatrepark…
Velsiddede pasform til kvinder og genial materialekombination give frihed og slidstyrke
Adventure Pants er skåret til kvinder og er i velsiddende pasform, der er perfekt til et aktivt brug. De er syet i en genial materialekombination, der giver dig 4-vejs strækbare paneler over lænden, forstykket og knæhaserne, hvor du har ekstra brug for bevægelsesfrihed, mens bukserne er forstærket med den solide Asivik Trekking metervare på bagen, forsiden af knæene og underbenene, hvor sliddet er størst.
Du vil derfor både elske bukserne, både når du f.eks. vandrer i blokmark eller klatre i træer, hvor du har brug for fri og uhindret bevægelse og når du vandrer i høj og strid bevoksning eller sidder på knæ ved bålet, hvor du prioriterer slidstyrke, så bukserne får god holdbarhed og lang levetid.
Gennemarbejdet med gode detaljer
Udover det gode materiale får du med et par Asivik Adventure Pants masser af gode detaljer og bukserne er virkeligt gennemarbejdet, så du både får det nødvendige og de små finesser, der gør forskellen i brug.
Først og fremmest får du 4 gode lommer, så der er god plads til alt det, du gerne vil have lige ved hånden som f.eks. telefon / kamera, kniv og hue.
Bukserne har to gode dybe stiklommer, du også kan komme i, når du går med hoftebæltet spændt. På forsiden af lårene er der yderligere to gode opbevaringslommer, der er syet med læg, så de er ekstra rummelige og giver god plads til f.eks. kort og lille guidebog.
På siden af lårene er der en ventilations-lynlås, der nemt kan trækkes op undervejs, så du hurtigt kan få luftet ud i løbet af dagen, når pulsen stiger og sveden springer undervejs på turen.
Bemærk også de små detaljer som ekstra høje bæltestropper, der giver god plads til et kraftigt webbingbælte; den lange loop, som du hurtigt kan klippe en karabin i; kilen ved inderlåret, der reducerer risikoen for gnavesår markant og de forbøjede knæ, der giver ekstra god bevægelse, når du sidder på hug.
Måske småting, med det er præcis dem, der gør forskellen i brug.
Ekstra meget for pengene
Asivik er Spejder Sports eget mærke og vi sætter en ære i at gøre tingene ordentligt, så du får Value for Money”, når du vælger et Asivik produkt. Det derfor er værd at bide mærke i prisen på Adventure Pants for her får du virkeligt meget buks og kvalitet for pengene i forhold til tilsvarende bukser fra de store mærkevareproducenter.
Detaljer:
Velsiddende vandrebukser, der er skåret til kvinder
Høje bæltestropper, plads til bælte og en ekstra lang loop til at klikke en karabin i.
To rummelige stiklommer – nemme at komme i.
Forstærket bag.
Kile ved inderlår – reducerer risiko for gnavesår.
Formbøjede knæ.
Ventilation på siden af lår
To lårlommer med læg for ekstra plads i lommen.
Forstærkninger ved underben – modstår rifter ved vandring i tæt krat.
Er med lige ben, men kan reguleres ind til at stramme til om støvlen med trykknapper.
Silikonebånd indvendigt på underkant, så der ”griber fat” i støvlen, når strammet ind.
Farve: Brun (Mud)
Materiale:
Forstærkning – Asivik Trekking metervare i 65/35 poly/bomuld – PFC fri
Stræk – 92/8 nylon/spandex 200 gsm. – PFC fri

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Asivik Adventure Pants, dame Brun (Mud) | Vandrebukser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: