Tilbud

Dame Arc’teryx Rho Merino Wool Crew Neck LS, dame Grøn (Labyrinth) | Skiundertøj

DKK 1168.13 DKK 493.48

Merinould til allround friluftsliv! Arc’teryx Rho Merino Wool Crew Neck er en velsiddende og let uldtrøje til kvinder og er perfekt til allround friluftsbrug, hvor du har brug for et …

Varenummer: YRR14.CV613658 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Merinould til allround friluftsliv!
Arc’teryx Rho Merino Wool Crew Neck er en velsiddende og let uldtrøje til kvinder og er perfekt til allround friluftsbrug, hvor du har brug for et behageligt lag inderst på kroppen, der holder dig varm og tør, uanset om du er afsted på sommervandring eller skiløb.
Rho Merino Wool serien er vævet i en RWS certificeret merinould, der har gode isolerende egenskaber og regulerer kropstemperaturen optimalt under alle former for udendørsaktivitet. Der er tilsat 5% elastan, der gør materialet ekstra strækbart og sikrer at trøjen sidder godt til alle former for aktivt brug.
Merinoulden har endvidere naturlige antibakterielle egenskaber, og trøjen kommer derfor ikke til at lugte ubehageligt af sved efter få ganges brug. Du kan derfor ofte ”nøjes” med at lufte den og behøver derfor ikke medbringe flere sæt undertøj til en uges skiferie.
Trøjen sidder tæt, behageligt og leder fugten væk fra kroppen, så du holder dig tør under alle former for aktivitet. Når du er tør på kroppen, holder du bedre varmen og har langt mere overskud til nyde friluftslivet.
Skåret til kvinder
Trøjen er skåret specielt til kvinder og har et tætsiddende ”fittet” fit, så den sidder behageligt tæt. Den har flade sømme og paneler, så du optimal komfort, hvis du f.eks. går med rygsæk.
Alt i alt er Arc’teryx Rho Merino Wool Crew Neck en velsiddende helårsfavorit, der passer perfekt til alle former for udendørsaktivitet, uanset om det er vandring, kanotur, klatring, cykling eller vintersport.
Detaljer:
Velsiddende og let uldtrøje
Skåret til kvinder
Tætsiddende pasform
Krave med blød nylon på inderside for optimal komfort’
RWS certificeret uld
Fairtrade produceret
Vægt: 210 gram (S)
Farve: Grøn (Labyrinth)
Materiale:
95% Mountain Merino Wool
5% elastane
RWS (Responslble Wool Standard) certificeret
240 gram / m2 Mountain Merino Wool – 95% wool, 5% elastane
Vask og vedligeholdelse:
Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber, kan du ofte nøjes med at lufte dine uldprodukter – det gør ulden frisk igen. Vask derfor kun dine uldprodukter, når de virkelig er beskidte og altid ifølge vaskeanvisningen. I princippet sparer du 3-4 vaske, hvilket er godt for både miljø og pengepung.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Arc’teryx Rho Merino Wool Crew Neck LS, dame Grøn (Labyrinth) | Skiundertøj”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: