Tilbud

Dame Arc’teryx Rho Merino Wool Bottom, dame Grøn (Labyrinth) | Skiundertøj

DKK 908.54 DKK 574.60

Merinould til alle former for friluftsliv!! Arc’teryx Rho Merino Wool Bottom fungerer både som et par lange underbukser og som velsiddende tights og…

Varenummer: YRR14.CV613657 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Merinould til alle former for friluftsliv!!
Arc’teryx Rho Merino Wool Bottom fungerer både som et par lange underbukser og som velsiddende tights og er perfekte til allround friluftsbrug, hvor du har brug for et behageligt lag inderst på kroppen, der holder dig varm og tør, uanset om du er afsted på sommervandring eller skiløb.
Rho Merino Wool serien er vævet i RWS certificeret merinould, der har gode isolerende egenskaber og regulerer kropstemperaturen optimalt under alle former for udendørsaktivitet. Der er tilsat 5% elastan, der gør materialet ekstra strækbart og sikrer, at bukserne sidder godt til alle former for aktivt brug.
Merinoulden har endvidere naturlige antibakterielle egenskaber, og trøjen kommer derfor ikke til at lugte ubehageligt af sved efter få ganges brug. Du kan derfor ofte ”nøjes” med at lufte den og behøver derfor ikke medbringe flere sæt undertøj til en uges skiferie.
Bukserne sidder tæt, behageligt og leder fugten væk fra kroppen, så du holder dig tør under alle former for aktivitet. Når du er tør på kroppen, holder du bedre varmen og har langt mere overskud til nyde friluftslivet.
Bruger du bukserne som tights vil du sætte pris på den påsyet lomme på låret, der er perfekt i facon og størrelse til din smartphone.
Skåret til kvinder
Bukserne er skåret specielt til kvinder og har et tætsiddende ”fittet” fit, så de sidder behageligt tæt. De har flade sømme og paneler, så du optimal komfort, hvis du f.eks. går med rygsæk.
Alt i alt er Arc’teryx Rho Merino Wool Bottom en velsiddende helårsfavorit, der passer perfekt til alle former for udendørsaktivitet, uanset om det er vandring, kanotur, klatring, cykling eller vintersport.
Detaljer:
Velsiddende og lette tights / lange underbukser i merinould
Skåret til kvinder
Tætsiddende pasform
Krave med blød nylon på inderside for optimal komfort’
RWS certificeret uld
Fairtrade produceret
Vægt: 190 gram
Farve: Grøn (Labyrinth)
Materiale:
95% Mountain Merino Wool
5% elastane
RWS (Responslble Wool Standard) certificeret
240 gram / m2
Vask og vedligeholdelse:
Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber, kan du ofte nøjes med at lufte dine uldprodukter – det gør ulden frisk igen. Vask derfor kun dine uldprodukter, når de virkelig er beskidte og altid ifølge vaskeanvisningen. I princippet sparer du 3-4 vaske, hvilket er godt for både miljø og pengepung.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Arc’teryx Rho Merino Wool Bottom, dame Grøn (Labyrinth) | Skiundertøj”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: