Tilbud

Dame Arc’teryx Gamma LT Hoody, dame Blå (Labyrinth) | Softshell Jakker

DKK 1249.25 DKK 601.64

Arc’teryx softshell til kvinder – ideel til forårs- og sommerbrug Arc’teryx Gamma LT (Lightweight) Hoody er en let softshell til kvinder og er helt vindtæt, kraftigt vandafvisende og markant bedre ånde…

Varenummer: YRR14.CV613528 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Arc’teryx softshell til kvinder – ideel til forårs- og sommerbrug
Arc’teryx Gamma LT (Lightweight) Hoody er en let softshell til kvinder og er helt vindtæt, kraftigt vandafvisende og markant bedre åndende end en skaljakke.
Softshellen er designet til alle former for brug, hvor pulsen kommer lidt op, men hvor du stadig kan blive afkølet på kroppen af kold vind og let regn. F.eks. vandreture i bjergene først og sidst på sæsonen, langrend eller pendlerturen på cyklen i foråret og efteråret. Gamma LT er på vandreturen det perfekte supplement til en let skaljakke som Arc’teryx Beta LT eller Patagonia Torrentshell.
Vindtæt, vandafvisende materialer og gode detaljer
Gamma LT er konstrueret i let og slidstærk Wee Burly Double Weave.
Ydersiden har glat overflade der er helt vindtæt og kraftigt vandafvisende, mens indersiden er blød og børstet, hvilket giver en behagelig fornemmelse, hvis du har materiale direkte mod huden (f.eks. hvis du bruger din Gamma SL over en T-shirt).
Derudover er materialet svedtransportende og 4-vejs strækbart, så du får en superfunktionel og komfortabel softshell.
Gamma LT er skåret til kvinder og et godt snit, der giver god bevægelsesfrihed. Den er skåret i ”Regular Fit”, der giver dig fin plads til at have en tynd fleecetrøje eller en merinould trøje under jakken, uden du går på kompromis med bevægelsesfriheden.
Softshellen har formsyede albuer, hvilket yderligere bidrager til den optimale bevægelsesfrihed. Den har justerbar og hjelmkompatibel StormHood™ hætte, der beskytter ansigtet uden at tage dit udsyn. Hætten har en lille lamineret skygge – perfekt for dig, der bruger briller.
Gamma LT er hoftelang og længden passer fint under hoftebæltet, når du går med rygsæk. De to rummelige frontlommer er placeret så højt, at du nemt kommer til dem når hoftebæltet er spændt.
Alt i alt er Gamma LT en super softshell, der hurtigt bliver din yndlingsjakke til både hverdags- og turbrug grundet den gode åndbarhed og det brede anvendelsesområde.
Detaljer:
Let, vindtæt og super åndbar softshell til kvinder
Regular Fit
Høj krave, der beskytter hals og nakke
Velsiddende og justerbar hætte
YKK-frontlynlås
Formskårede albuer giver ekstra god bevægelsesfrihed
Frontlommer med lynlåse
Hoftelængde
Længde bagtil: 66 cm
Vægt: 465 gram
Farve: Blå (Labyrinth)
Materiale:
Wee Burly Double Weave. (56% nylon / 34% polyester / 13% elastan)
Vask:
Følg vaskeanvisningen i jakken

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Arc’teryx Gamma LT Hoody, dame Blå (Labyrinth) | Softshell Jakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: