Tilbud

Dame Arc’teryx Beta LT jakke, dame Sort (Black) | Skaljakker

DKK 1066.05 DKK 567.84

Let Arcteryx skaljakke til kvinder – perfekt til omskifteligt vejr Arc’teryx Beta LT (Lightweight) er en let skaljakke til kvinder. Beta LT er designet, så den er superlet og kompakt, hvilket gør den perfekt at have med i rygsækken som suppl…

Varenummer: YRR14.CV613479 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Let Arcteryx skaljakke til kvinder – perfekt til omskifteligt vejr
Arc’teryx Beta LT (Lightweight) er en let skaljakke til kvinder.
Beta LT er designet, så den er superlet og kompakt, hvilket gør den perfekt at have med i rygsækken som supplement til en softshell, når du vandrer eller cykler i områder, hvor vejret pludseligt kan slå om fra tørvejr til kraftig regn og byger, som du f.eks. kan opleve det det skotske højland (eller danske efterår).
Let, vandtæt og åndbart 3-lags Gore-Tex
Beta LT er konstrueret i superlet og åndbar N40d 3L GORE-TEX. Det giver dig en jakke, der ikke bare beskytter dig mod regn og blæst, men som også pakkes let ned i rygsækken og vejer minimalt, når du ikke har brug for jakkens beskyttelse.
Gode detaljer
Beta LT har justerbar StormHood™ hætte, der i dårligt vejr effektivt beskytter ansigtet uden at tage dit udsyn. Hætten har en lille lamineret skygge – perfekt for dig, der bruger briller. Den kan nemt justeres, også når du er iført handsker, hvilket er et stort plus, når vinden raser og regnen pisker omkring dig.
To store lommer med vandafvisende lynlåse er placeret foran. Lommerne sidder højt nok til, at du stadig kan bruge dem, når du er iført klatresele eller går med rygsæk.
Store ventilations lynlåse under begge arme giver mulighed for at lufte ud, når kilometerne får sveden frem på panden.
Velsiddende pasform
Jakken er skåret til kvinder og har et velsiddende feminint snit med god bevægelsesfrihed til alle former for aktivitet. Pasformen er tætsiddende uden at være super slim (Trim Fit), så den sidder tæt, mens der forsat er god plads til en tyndere fleece eller en god merinouldstrøje under din Beta LT uden, at det virker klodset eller hæmmende for din bevægelsesfrihed
Detaljer:
Superlet, vind- og vandtæt skaljakke til kvinder
Trim Fit
Justerbar stormhætte med plads til klatrehjelm (StormHood™)
Høj krave, der beskytter hals og nakke mod hård vind og regn
Kraftig YKK-frontlynlås
Store vandafvisende lynlåse under armene for ventilation
Frontlommer med vandafvisende lynlåse
Hoftelang
Vægt: 375 gram
Farve: Sort (Black)
Materiale:
N40d 3L GORE-TEX
Bemærk:
WaterTight™-lynlåsene er kraftigt vandafvisende, men ikke vandtætte. Det anbefales ikke at lægge ting i lommerne, der ikke kan klare fugt.
Vask:
Følg vaskeanvisningen i jakken og brug korrekt vaskemiddel, der er beregnet til vandtæt åndende beklædning, f.eks. ToKo Eco Textile Wash.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Arc’teryx Beta LT jakke, dame Sort (Black) | Skaljakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: