Tilbud

Dame Arc’teryx Beta AR jakke, dame Sort ( Black ) | Skaljakker

DKK 1368.22 DKK 601.64

Allrounder Arc’teryx skaljakke til kvinder Arc’teryx Beta AR (All-Round) er en vind- og vandtæt skaljakke til kvinder. Beta AR er en stærk slider og perfekt, uanset om du skal stå på ski, vandre eller klatre i bjergene og beskytter…

Varenummer: YRR14.CV613486 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Allrounder Arc’teryx skaljakke til kvinder
Arc’teryx Beta AR (All-Round) er en vind- og vandtæt skaljakke til kvinder. Beta AR er en stærk slider og perfekt, uanset om du skal stå på ski, vandre eller klatre i bjergene og beskytter dig effektivt, når vejret kan vise tænder.
Materialevalg i topkvalitet
Beta AR er lavet i let og åndbar N40d Most Rugged 3L GORE-TEX® Pro, mens skulderparti og dele af ærmerne er forstærket med N80d Most Rugged 3L GORE-TEX® Pro.
GORE-TEX Pro Most Rugged teknologien er en ”næste generations” metervare udviklet i samarbejde med Gore for at give bedst mulig beskyttelse mod elementerne.
Gode detaljer og pasforrm.
Beta AR har justerbar og hjelmkompatibel DropHood™ hætte, der beskytter ansigtet uden at tage dit udsyn. Hætten kan justeres med brug af handsker, hvilket er et stort plus, når vinden raser og regnen pisker omkring dig.
Jakken lukkes med en kraftig og nærmest vandtæt YKK-lynlås. De to rummelige frontlommer er ligeledes forsynet med vandafvisende lynlås og placeret så højt, at du nemt kommer til dem når hoftebæltet er spændt. De formsyede albuer giver optimal bevægelse og lynlåsåbningerne under ærmerne sikrer god ventilation.
Jakken er skåret til kvinder og har et velsiddende feminint snit med god bevægelsesfrihed til alle former for aktivitet. Den har normal pasform (Regular Fit), så der er plads til at bære en fiber- eller dunjakke indenunder på kolde skidage.
Alt i alt en robust jakke der er velegnet til det mest. Trods en vægt på kun 390 gram beskytter Beta AR dig godt, uanset om du er på vandretur i Island eller vil have en god og solid skaljakke til det danske vejr.
Detaljer:
Vind- og vandtæt skaljakke til kvinder
Justerbar hætte med plads til klatrehjelm
Kraftig YKK-frontlynlås
Vandtætte lynlås under armene for ventilation
Frontlommer med vandtæt lynlås
Indvendig lomme til pandelampe, mobil eller lignende
Materiale:
Krop: N40d Most Rugged 3L GORE-TEX® Pro
Skuldre, arme og hætte: N80d Most Rugged 3L GORE-TEX® Pro
Regular Fit
Længde bagtil: 69 cm
Vægt: 410 gram
Farve: Sort ( Black )
Vask: Følg vaskeanvisningen i jakken og brug korrekt vaskemiddel, der er beregnet til vandtæt åndende beklædning, f.eks. ToKo Eco Textile Wash.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Arc’teryx Beta AR jakke, dame Sort ( Black ) | Skaljakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: