Tilbud

Dame Adidas Terrex Voyager Vandresko, dame Sand (Sand Strata|Silver Violet|Acid) | Hverdagssko

DKK 1091.74 DKK 581.36

Let vandresko til de varme ture Adidas Terrex Voyager er en alsidig vandresko til både korte og lange ture med let eller ingen oppakning. Med en åndbar overdel i mesh, der tilla…

Beskrivelse

Let vandresko til de varme ture
Adidas Terrex Voyager er en alsidig vandresko til både korte og lange ture med let eller ingen oppakning. Med en åndbar overdel i mesh, der tillader luft at cirkulere frit, kan dine fødder holde sig tørre og kølige på selv de varmeste dage. Den slidstærke Traxion gummisål giver et godt greb på både vådt og tørt underlag, mens den støttende hælkappe sørger for en optimal pasform.
Terrex Voyager er designet til at være en let pakket vandresko der altid er klar til eventyr. Med en letvægtskonstruktion og fleksible såler kan du nemt tackle varierende terræn og udfordringer. Skoene har også en EVA mellemsål, der giver en behagelig stødabsorbering for at mindske belastningen på dine fødder, når du går lange strækninger.
Alt i alt er Adidas Terrex Voyager med et stilfuldt og moderne udseende skoen til enhver udendørs garderobe, og med sin lette konstruktion og er skoen perfekt til at pakke i kufferten på rejsen hvor en afstikker i naturen er på programmet.
Detaljer:
Let og åndbar vandresko til sommerens eventyr
Bungee snørebånd som kan stramme hele skoen i én enkel bevægelse
Blød stødabsorberende EVA mellemsål
Traxion ydersål med solidt greb
Vægt 280g
Farve: Sand (Sand Strata/Silver Violet/Acid)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Adidas Terrex Voyager Vandresko, dame Sand (Sand Strata|Silver Violet|Acid) | Hverdagssko”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: