Tilbud

Dame Adidas Terrex Swift R3 Vandresko, dame Grå(Grey | Mint) | Vandresko

DKK 1264.12 DKK 581.36

Lette og åndbare vandresko til kvinder Adidas Terrex Swift R3 er en let og solid vandresko, der, grundet den gode pasform, der er skåret specielt til kvinder og de grundlæggende gode allround egenskaber, er et godt valg til både rejse-, vandre- og dagl…

Varenummer: YRR14.CV613765 Kategorier: , , Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

Lette og åndbare vandresko til kvinder
Adidas Terrex Swift R3 er en let og solid vandresko, der, grundet den gode pasform, der er skåret specielt til kvinder og de grundlæggende gode allround egenskaber, er et godt valg til både rejse-, vandre- og dagligt brug.
Velegnet til det meste
Skoen passer både til jeans og shorts. Du kan derfor til rejsebrug med begrænset plads i oppakningen nøjes med denne, og stadig være godt klædt på uanset om programmet byder på trekking i højderne eller urbane eventyr i brostensbelagte gyder.
Funktion og kvalitet
Terrex Swift R3 er opbygget med en slidstærk overdel i mesh og ripstop. Skoen er åndbart og derfor særligt velegnet til brug i varme områder og sommervandring.
Dertil kommer Continental Rubber ydersålen med Traxion profilering. der giver et fantastisk ”vejgreb” på mikset underlag. Komforten sikres af en formstøbt mellemsål og ekstra Adiprene stødabsorbering under hælen, hvilket sikrer god stødabsorbering i hele skoens levetid.
Det forstærkede tåparti beskytter mod slag fra sten og grene i skovbunden, og giver desuden skoen en længere holdbarhed. R3 er ligeledes forstærket med TPU i siderne, hvilket giver ekstra slidstyrke og støtte til foden.
Skoen er forsynet med speed snøring, der sikrer, at du kan få den til at sidde perfekt med et enkelt træk. Lace Bungee holder styr på snørebåndene, så de ikke vikler sammen.
Detaljer:
Let og åndende vandresko til kvinder
Letvægtsoverdel i ripstop og mesh giver åndbarhed
TPU-påsætninger giver holdbarhed og støtte
Goretex membran
Konstruktionen giver en tæt pasform, der er skåret til kvinder
Speed snøring
Lace Bungee holder styr på snørebåndene, så de ikke vikler sammen
Adiprene under hælen giver uovertruffen støddæmpning
Formstøbt tåkappe i gummi beskytter
Traxion-ydersålen giver optimalt greb i alle retninger
Gummiydersål med superhøj trækkraft giver optimalt greb i vådt vejr
Vægt: 310 gram (str. 38 2/3)
Farve: Grå (Grey / Mint)
Vedligeholdelse:
Skyl jævnligt skoene med lunkent vand både ind- og udvendigt. Dette opløser og fjerner salt- og svedrester. Fyld skoene ud med sammenkrøllet avispapir og tør dem ved stuetemperatur (det kan godt tage et par dage).
Indimellem bør skoene imprægneres. Til dette anbefaler vi Springyard Therapy Waterproofing skoimprægnering, der er en sprayimprægnering, der kan bruges til sko i alle typer materiale. Imprægneringen er PFC-fri og er derfor mere miljøvenlig end de fleste alternativer på markedet. Gør skoene rene inden imprægneringen, ryst flasken og spray et tyndt og jævnt lag på i en afstand på 15 cm. Lad derefter skoene tørre naturligt i 24 timer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dame Adidas Terrex Swift R3 Vandresko, dame Grå(Grey | Mint) | Vandresko”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: