Tilbud

Børn|Dame Buff Merinould Hue (HW) Sort (Black) | Huer

DKK 486.72 DKK 250.12

Ekstra varm Buff hue i merinould Buff Merinould hue HW (HeavyWeight) er den varmeste af Buffs huer i ren merinould og derfor ekstra velegnet i vinterhalvåret og på vinterferien, hvor du har brug for ekstra varme på…

Varenummer: YRR14.CV614536 Kategorier: , , , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Ekstra varm Buff hue i merinould
Buff Merinould hue HW (HeavyWeight) er den varmeste af Buffs huer i ren merinould og derfor ekstra velegnet i vinterhalvåret og på vinterferien, hvor du har brug for ekstra varme på toppen.
Huen er fremstillet i 2-lags merinould og er designet til brug lav og medium intensive aktiviteter i vinterhalvåret som f.eks. lange gåture i skoven, jagt, fiskeri og tilsvarende hvor du er ude i længere tid, men ikke nødvendigvis får pulsen op og derfor har brug for lidt ekstra hjælp til at holde varmen.
Den komfortable og velsiddende hue er i 100% merinould, der ikke kradser, men tværtimod føles blød og lækker mod huden og da merinoulden også isolerer i våd tilstand, er den ekstra velegnet i det vekslende skandinaviske klima.
Alt i alt er Buff HW hue en lækker og funktionel hue, der både kan bruges til hverdag og alle former for tur og som du altid bør have med i rygsækken, når det er rigtigt koldt.
Detaljer:
Materiale: 100% merinould
600 gram / m2
Temperaturregulerende, åndbar, kradser ikke
2-lags
Mål: 22*26 cm
Farve: Sort (Black)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Børn|Dame Buff Merinould Hue (HW) Sort (Black) | Huer”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: