Tilbud

Børn Salomon Youth XA Pro V8 Mid CSWP vandrestøvle, junior Grøn (Magnet) | Sko

DKK 1200.58 DKK 507.00

Let, vandtæt og fleksibel Salomon støvle til juniorer. Salomon Youth XA Pro V8 Mid ClimaSalomon WaterProof (CSWP) er let vandre og hverdagsstøvle til aktive juniorer, der elsker at være ud i alt slags vejr og alle f…

Varenummer: YRR14.CV614517 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Let, vandtæt og fleksibel Salomon støvle til juniorer.
Salomon Youth XA Pro V8 Mid ClimaSalomon WaterProof (CSWP) er let vandre og hverdagsstøvle til aktive juniorer, der elsker at være ud i alt slags vejr og alle former for terræn.
Støvlen har alle de detaljer og funktioner, der kendes fra Salomons vandrestøvler til voksne og er en velsiddende og komfortabel støvle, der er perfekt både som en god og vandtæt støvle til hverdagsbrug og til alle former for aktivt friluftsliv eller spejderbrug…
Vandtæt og komfortabel
Youth XA Pro V8 er forsynet med vandtæt / åndende ClimaSalomon membran, der gør den velegnet under alle forhold. Den har en ekstra kraftig profileret ydersål, der giver et suverænt vejgreb på våde og mudrede underlag og en forstærket tåkappe, der effektiv beskytter tæerne mod stød og salg.
Mellemsålen er i EnergyCell EVA, god stødabsorbering på alle former for underlag og gør skoen komfortabel både i skolegården og på skovstierne.
Støvlen er forsynet med Quicklace system, der sikrer, at den er hurtig og nem at få til at sidde perfekt med et enkelt træk.
Alt i alt er Salomon Youth XA Pro V8 Mid CSWP et godt valg både som en god allround efterårs- og vinterstøvle og til den aktive spejder, der skal have nogle gode vandrestøvler til både møder i det fri og alle former for tur.
Detaljer:
Velsiddende junior støvle til både hverdagsbrug og friluftsliv
Grov profileret ContraGrip ydersål, der sikrer perfekt vejgreb i alle underlag og på alle flader
Quicklace snøresystem og lomme til snørebånd, der sikrer hurtig og perfekt tilpasning til foden, og sparer dig for irritationen ved løse snørebånd.
Kraftig tåkappe, der effektivt beskytter mod stød og slag
Kraftig og stabil EVA Dual Density mellemsål, der gør skoen stabil i terrænet
Vandtæt / åndende ClimaSalomon membran beskytter tæer og fødder mod elementerne
Vægt / par: Cirka 480 gram
Farve: Grøn (Magnet)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Børn Salomon Youth XA Pro V8 Mid CSWP vandrestøvle, junior Grøn (Magnet) | Sko”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: