Tilbud

Børn KEEN Newport H2 sandal, junior | Sandaler

DKK 648.96 DKK 439.40

Den perfekte sandal til aktive juniorer KEEN Youth Newport er juniorudgaven af den populære sandal og Keen har på ingen måde sparet på krudtet, men tværtimod sat alt ind på, at lave den perfekte sandal til aktive juniorer. Youth Newport har derfor all…

Varenummer: YRR14.CV614523 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Den perfekte sandal til aktive juniorer
KEEN Youth Newport er juniorudgaven af den populære sandal og Keen har på ingen måde sparet på krudtet, men tværtimod sat alt ind på, at lave den perfekte sandal til aktive juniorer. Youth Newport har derfor alle de samme detaljer som voksenudgaven.
Den vandtætte overdel sikrer, at sandalen kan klarer både vand og skidt uden at blive ødelagt. Efter behov kan Newport skylles under hanen, og er det virkeligt slemt, kan du uden problemer, kører dem en tur gennem vaskemaskinen.
For at sikrer bedst mulig komfort er indersålen anatomisk opbygget, og har yderligere fået en antibakteriel behandling, der modvirker dårlig lugt. Den patenterede tåkappe ”forsvarer” effektivt dit barns tæer, når han leger vildt i skoven eller spiller fodbold på skolegårdens asfalt baner.
Ydersålen er forsynet med Keens ”Razor Sipings”, der giver et unik godt greb på våde og glatte overflader. Dette gør også Newport ideel, hvis sommeren byder på aktiviteter omkring det ”våde element” f.eks. sejlferie el. lign.
For at gøre det nemt for dit barn at få sandalerne af og på er de udover den klassiske elastiske Keen snøring forsynet med velcro over vristen.
Detaljer:
Overdel i vandafvisende materiale
Patenteret tåbeskyttelse
”Non marking” såler, sikrer at sandalerne kan bruges som indesko i vinterhalvåret
Antibakteriel behandling modvirker dårligt lugt

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Børn KEEN Newport H2 sandal, junior | Sandaler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: