Tilbud

Børn Devold Nansen Ragsok, junior Grå (Grey Melange) | Sokker

DKK 248.77 DKK 114.92

Klassisk ragsok til børn Devold Kids Nansen er en klassisk ragsok til børn / juniorer og strikket i tykt og varmt uld, der gør sokken til det perfekte valg til ekstra kolde vinterdage ude og inde….

Varenummer: YRR14.CV614528 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Klassisk ragsok til børn
Devold Kids Nansen er en klassisk ragsok til børn / juniorer og strikket i tykt og varmt uld, der gør sokken til det perfekte valg til ekstra kolde vinterdage ude og inde.
I modsætning til klassiske ragsokker, der ofte er lavet kraftig og grov uld, er Devold Kids Nansen i behagelig merinould, så den hverken klør eller kradser, men tværtimod giver en blød og lækker fornemmelse mod huden.
Nansen er strikket med en tætsiddende og fleksibel pasform, så den sidder godt og behageligt om foden og forsynet med et ribstrikket skaft, der sikrer, at den sidder godt fast om anklen.
Alt i alt er Devold Nansen et tyk og ekstra varm vintersok, der er perfekt på ekstra kolde vinterdage, til alle former for stillestående aktivitet som f.eks. fisketure om vinteren eller som et alternativ til hjemmesko, når det er fodkoldt hjemme eller i hytten.
Detaljer:
Ekstra tyk og varm ragsok til børn / juniorer
I blød og lun merinould
Tætsiddende og fleksibel pasform
Ribstrikket skaft
Farve: Grå (Grey Melange)
Materialer:
80% uld
18% polyamid
2% elastan
Vask og vedligehold
Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber tager sokken ikke lugt og behøver derfor minimal vask.
Vi anbefaler derfor, at du hænger den ud og lufte en gang imellem – det gør ulden frisk igen. Vask kun, hvis den virkelig er beskidt eller plettet og husk altid at følge vaskeanvisningen og bruge uldvaskemiddel.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Børn Devold Nansen Ragsok, junior Grå (Grey Melange) | Sokker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: