Tilbud

Børn Columbia Youth Hatana WP vandresko, junior Grå (Grey Quartz) | Sko

DKK 1072.81 DKK 473.20

Komfortabel, vandtæt og stabil vandresko til juniorer Columbia Youth Hatana Multi-Sport er en vandtæt, stabil og ekstra komfortabel vandr…

Varenummer: YRR14.CV614519 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Komfortabel, vandtæt og stabil vandresko til juniorer
Columbia Youth Hatana Multi-Sport er en vandtæt, stabil og ekstra komfortabel vandresko til aktive juniorer, der ude i al slags vejr. Skoen er ideel til vandring med let oppakning i alle former for terræn og til alle former for aktivt udeliv, hvor junior giver i den gas i vandpytter, sidder ved bålet eller klatrer i træer…
Den vandtætte og åndbare sko sikrer, at fødderne er godt beskyttet mod elementerne uden at koge over. Samtidig beskytter den forstærkede tåkappe tåspidserne mod slag og stød, når junior er afsted på ujævne stier.
Den gode stødabsorbering gør desuden Hatana til et godt valg til hverdagsbrug i efteråret, hvor lange dage i slags vejr kan være lidt af en udfordring for fødderne.
Gode materialer
Youth Hatana er opbygget med Columbias unikke materialer og teknologier. Skoen har en god stabil hælkappe, der giver god en overraskende god ankelstøtte i terrænet. Overdelen er forsynet med en vandtæt / åndende Omni-tech, der holder fødderne tørre og lune. Ydermaterialet er i ventilerende mesh med forstærkninger i synet og TPU, hvilket giver en åndbar og solid sko, der beskytter tæerne godt mod stød og slag i uvejsomt og stenet terræn.
Mellemsålen er i Techlite, der giver god komfort og stød-dæmpning og Omni-Grip ydersålen har en god grov profilering, der giver godt fodfæste selv på glatte og våde overflader.
Alt i alt er Columbia Youth Hatana en god, komfortabel og stabil vandresko, der både er et sikkert valg til vandring med let oppakning og til for alle former for frilufts- og hverdagsbrug.
Detaljer:
Let og behagelig vandresko til juniorer
Stabil hælkappe
Vandtæt / åndende Omni-tech
Forstærket overdel
TechLite+ mellemsål
Grov profileret Omni-Grip ydersål
Farve: Grå (Grey Quartz)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Børn Columbia Youth Hatana WP vandresko, junior Grå (Grey Quartz) | Sko”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: