Tilbud

Børn Columbia Silver Ridge IV Shorts, junior Brun (Delta) | Shorts

DKK 497.54 DKK 223.08

Perfekte sommer- og vandreshorts til aktive juniorer Columbias Silver Ridge kollektion er let og funktionel beklædning, der er udviklet og designet til rejsebrug og friluftsbrug i va…

Varenummer: YRR14.CV614081 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Perfekte sommer- og vandreshorts til aktive juniorer
Columbias Silver Ridge kollektion er let og funktionel beklædning, der er udviklet og designet til rejsebrug og friluftsbrug i varme områder. De gode egenskaber gør ligeledes produkterne fra Silver Ridge kollektionen velegnet til sommerbrug i Danmark, når solen står højt på himlen.
Produkterne i Silver Ridge kollektion er kendetegnet ved gode detaljer og Columbias unikke teknologier som let, åndbart og svedtransporterende Omni-Wick materiale og Omni-Shade teknologi, der giver produkterne en naturlig solbeskyttelse.
Uanset om junior spiller fodbold i skolegården eller er på vandretur med familien på Korsika, er de komfortable Silver Ridge IV Shorts et godt valg.
Shortsene er lavet i let, men slidstærkt ripstop nylon og har en god pasform, der giver god bevægelsesfrihed til alle former for aktivitet. Der er elastik i livet, der hjælper shortsene til at sidde godt om livet. Shortsene har stiklommer og en rummelig opbevaringslomme på låret. Lommerne har plads til mobilen og alle juniors andre nødvendigheder til en aktiv sommerdag i det fri.
Materialet giver sammen med Omni-Shade teknologien en effektiv solbeskyttelse svarende til faktor 50 og gør Silver Ridge IV Shorts til et ekstra godt valg om sommer eller i områder og lande, hvor solens UV-stråling er ekstra kraftig.
Detaljer:
Omni-Wick teknologi, der gør shortsene svedtransporterende og hjælper med at holde junior tør og afkølet
Omni-Shade med solbeskyttelse, UPF 50
Klassisk fit og elastik i linningen sikrer pasformen
Stiklommer og stor lårlomme
Materiale: Silver Ridge Ripstop 100% nylon
Farve: Brun (Delta)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Børn Columbia Silver Ridge IV Shorts, junior Brun (Delta) | Shorts”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: