Tilbud

Børn Columbia Powder Light vinterjakke, junior Blå (Fjord Blue ) | Jakker

DKK 901.78 DKK 398.84

Holder junior varm i koldt vejr Columbia Powder Light er en let, varm og blød vinterjakke, der holder junior varm gennem en normal dansk vinter, uanset om vejrudsigten byder på frost og klar himmel eller grå himmel, slud og tempera…

Varenummer: YRR14.CV614483 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Holder junior varm i koldt vejr
Columbia Powder Light er en let, varm og blød vinterjakke, der holder junior varm gennem en normal dansk vinter, uanset om vejrudsigten byder på frost og klar himmel eller grå himmel, slud og temperaturer omkring frysepunktet.
Ydermaterialet er i Columbias egen Storm-Lite, der er vindtæt og kraftigt vandafvisende, så jakken klarer en byge og let sne / slud. Jakken er foret med Thermarator fyld, der ikke klasker sammen hvis den bliver våd. Dette gør den også nem at tørre ”Over Night”, så den er varm og tør om morgenen.
Yderligere er Powder Light forsynet med Columbias Omni-Heat teknologi, der er en reflekterende film, der sættes indersiden af jakken, så kropsvarmen reflekteres retur og genbruges til at hjælpe med at holde varmen. Filmen er perforeret, så åndbarheden ikke ødelægges.
Detaljer:
Storm-Lite vindtæt og vandafvisende ydermateriale
For: Thermarator polyesterfyld
Omni-Heat teknologi
To praktiske stiklommer
Farve: Blå (Fjord Blue )

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Børn Columbia Powder Light vinterjakke, junior Blå (Fjord Blue ) | Jakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: