Tilbud

Børn Columbia Back Bowl Hooded Windbreaker Jakke, junior | Jakker

DKK 746.30 DKK 331.24

Den perfekte følgesvend til ustadigt vejr Columbia Back Bowl™ Hooded Windbreaker er en perfekt følgesvend på blæsende dage i naturen. Den er udstyret med praktiske moderne features i et retro design, der holder junior …

Varenummer: YRR14.CV614480 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Den perfekte følgesvend til ustadigt vejr
Columbia Back Bowl™ Hooded Windbreaker er en perfekt følgesvend på blæsende dage i naturen. Den er udstyret med praktiske moderne features i et retro design, der holder junior beskyttet og komfortabel på farten.
Jakken er konstrueret i en letvægts materiale, der er vindtæt og vandafvisende, så junior kan holde sig tør og varm i ustadigt vejr. Ydermere indeholder den Columbias Omni-Shade™ teknologi som beskytter mod solen. Den har også elastikker ved hætte, hofte og manchetter, der hjælper med at holde vinden ude.
Back Bowl™ Windbreaker har en praktisk kraftig lynlås foran samt to lommer til hænderne. Den er også let at pakke sammen, så den nemt kan tages med på tur eller rejser.
Med sit smarte design og vigtige funktioner er Columbia Back Bowl™ Hooded Windbreaker den perfekte følgesvend til juniors udendørs eventyr.
Detaljer:
Omni-Shade™ UPF 40 solbeskyttelse
Vind- og vandafvisende stof
Elastisk kant ved hætte, hofte og manchetter
Hagebeskytter
Håndlommer
Materiale: 100% polyester

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Børn Columbia Back Bowl Hooded Windbreaker Jakke, junior | Jakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: