Tilbud

Børn Buff merinould, junior Lyseblå (Ice Multi Stripes) | Huer

DKK 326.51 DKK 162.24

Junior Buff i merinould Forbi børn og juniorer også har brug for lækker og funktionel beklædning har Buff lavet deres populære Buff i merinould i en udgave der passer til juniorer med en smallere hals. I merinould er den stilre…

Varenummer: YRR14.CV614538 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Junior Buff i merinould
Forbi børn og juniorer også har brug for lækker og funktionel beklædning har Buff lavet deres populære Buff i merinould i en udgave der passer til juniorer med en smallere hals.
I merinould er den stilrene Buff i merinould ikke bare et stykke multifunktionel beklædning til hoved og hals, men også et godt alternativ til halstørklædet. Denne udgave i LW (Light Weight) kvalitet fungerer både ude og inde uden at blive hverken for kold eller varm. Buffen er i 100% merinould, der ikke kradser, men tværtimod føles blød og lækker mod huden. Takket været merinouldens fine egenskaber til at temperaturregulerer, er en Buff i uld anvendelig hele året og da merinoulden også isolerer i våd tilstand, er den ekstra velegnet i det vekslende skandinaviske klima.
Med en god længde – den er totalt 50 cm – kan Buffen trækkes op omkring kinder og ører på kolde og blæsende dage og stadig være lang nok til forsat at varme halsen. Buffen fungerer derfor både godt vej til skole i koldt og råt vejr og på skituren, da den kan trækkes op under både cykel- og skihjelm.
Alt i alt er en Buff i merinould et stykke superfunktionel beklædning, der både kan bruges til hverdag og til alle former for aktivitet og som junior altid bør have med i rygsækken…
Detaljer:
Materiale: 100% merinould (temperaturregulerende, åndbar, kradsefri)
Kvalitet: LW ( Light Weight) 125 gram / kvm
Multifunktionel – brug den som hue, pandebånd, balaklava, halstørklæde, hårbånd m.m.
UV-beskyttende, og velegnet i stærk sol på sneen
One size fits all / Mål: 22,5*50 cm
Farve: Lyseblå (Ice Multi Stripes)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Børn Buff merinould, junior Lyseblå (Ice Multi Stripes) | Huer”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: