Tilbud

Børn Asivik Wool T-shirt, junior Grå (Grey) | Overdele

DKK 346.11 DKK 223.08

Ren uld af den bløde slags Ulden der er brugt til Asivik Wool junior T-shirt, er en blød merinould, der ikke kradser. T-shirten er fremstillet i 100% ren uld – intet andet. …

Varenummer: YRR14.CV614153 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Ren uld af den bløde slags
Ulden der er brugt til Asivik Wool junior T-shirt, er en blød merinould, der ikke kradser. T-shirten er fremstillet i 100% ren uld – intet andet.
Den er strikket så fleksibelt, at den kan strækkes ud til næsten dobbelt bredde uden problemer. Junior har derfor super godbevægelsesfrihed uanset aktivitet.
Behagelig året rundt
Merinould har både gode isolerende og klimaregulerende egenskaber. Derudover bevarer ulden sine gode isolerende egenskaber selv i våd tilstand.
Asivik uld T-shirt er derfor velegnet hele året rundt og holder både junior lun om vinteren og sørger for, at han/hun ikke overopheder om sommeren.
Asivik uld T-shirten vil ikke føles klam og kold, når man sveder eller bagefter. Derfor er den også ideel at have inderst til efterårets fodboldkampe, orienteringsløb eller MtB-ture, så junior ikke bliver kold i en pause…
Uld T-shirten er også et perfekt valg til sommerens vandreture og hele ideel som undertrøje til hverdagen når sneen begynder at daler, kulden bider og mor og far ikke vil køre én i skole, så man må tage cyklen….
Detaljer:
Materiale: 100% merinould, mulesingfri
Materialevægt: 180 gram/m2
Fibertykkelse: 19 micron – kradser ikke
Farve: Grå (Grey)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Børn Asivik Wool T-shirt, junior Grå (Grey) | Overdele”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: