Tilbud

Børn Asivik Trekking Zip-off bukser, junior Grå (Iron Grey) | Lange Bukser

DKK 692.22 DKK 439.40

Funktionelle zip-off bukser til juniorer, der er ude året rundt Asivik Kids Trekking zip-off bukser er et par robuste og funktionelle fritids- og spejderbukser, der passer til børn i alderen 8 – 16 år. Bukserne har masser af gode detaljer,…

Varenummer: YRR14.CV614070 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Funktionelle zip-off bukser til juniorer, der er ude året rundt
Asivik Kids Trekking zip-off bukser er et par robuste og funktionelle fritids- og spejderbukser, der passer til børn i alderen 8 – 16 år.
Bukserne har masser af gode detaljer, der gør dem velegnet til et aktivt friluftsliv og spejderbrug.
Spejderen kan med dette par alene muntre sig en uge på sommerlejr – der skal ikke findes shorts i tasken, for de er lige ved hånden. Det kan især være en fordel for de spejdere, der har mange ting at holde styr på.
Shorts og lang buks i ét
Benene kan nemt og hurtigt lynes af lige over knæet, når morgenkulden bliver erstattet af solens lune op ad dagen. Om aftenen og inden myggene begynder at stikke, kan benene hurtigt lynes på igen.
En super detalje ved Asivik zip-off bukser er lynlåsene, der har hver sin farve! Altså kan junior sagtens lyne det rigtige ben på, når lynlåsen er gul på det ene ben og blå på det andet.
Plads til grej og en snittet ske i lommerne
Der er to dybe stiklommer på fronten og to gode lårlommer, der er skåret med læg, så der er god plads, når de bliver fyldt op med alverdens ting, som juniorer nu kan finde på at komme i lommerne!
Lårlommerne lukkes effektivt med en klaplukning, så indholdet bliver i lommen – også når der klatres i træer eller leges vildt i skovbunden.
Gennemtænkte detaljer
For at få den bedste pasform til de fleste, er der en knaphulselastik i linningen. Med den regulerer du taljevidden, så den passer bedst til lige præcis din junior.
Bukserne er lette at smøge op, da nederste del af buksebenet er lige. Nemt, hvis man lige skal krydse et lille vandløb i bare tæer og vil undgå våde bukser.
Bukserne er fremstillet i den solide Asivik Trekking metervare, der er pre-waxed, så bukserne er lidt vandafvisende og tørrer lynhurtigt, hvis de bliver våde. Hvis I – til brug i varmt vejr eller til hverdagsbrug– vil have et par bukser, der er lidt blødere, kan voksen vaskes ud.
Bukserne kan nemt genimprægneres, når de igen skal bruges i blandet vejr eller til spejderbrug. Brug f.eks. Fjällrävens Greenland Wax, hvor du selv kan justere mængden af voks og imprægnering til jeres behov.
Alt i alt er Asivik Trekking Zip-Off bukser et par super funktionelle bukser til aktive juniorer, der er ude året rundt.
Detaljer:
Materiale: Asivik Trekking metervare: 65 % polyester / 35 % bomuld
PFC-fri
Lommer: 2 stiklommer og 2 lårlommer med klap og læg. Alle lommer ligger pænt fladt, når de ikke er i brug.
Zip-off – lang buks og shorts i ét.
Justérbar talje
Vægt: 342 gram (str. 14 år/164)
Farve: Grå (Iron Grey)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Børn Asivik Trekking Zip-off bukser, junior Grå (Iron Grey) | Lange Bukser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: