Tilbud

Børn Asivik Rain regnjakke, junior Grøn (Green) | Jakker

DKK 699.66 DKK 473.20

Vind- og regnjakke til børn Asivik Kids Rain regnjakke får dit barn klædt ordentligt på til det omskiftelige danske vejr, så junior holder sig tør og varm på skovturen, på lejrtur …

Varenummer: YRR14.CV614473 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Vind- og regnjakke til børn
Asivik Kids Rain regnjakke får dit barn klædt ordentligt på til det omskiftelige danske vejr, så junior holder sig tør og varm på skovturen, på lejrtur eller bare til og fra skole.
Jakken er helt vandtæt, åndbar og designet til børn. Den har en let børstet overflade, der gør den mere blød, komfortabel og mere ”stofagtig”. Den kan bruges til mudder i skoven eller – efter en vask – være præsentabel, når der er behov for det.
Jakken har plads til en fleece under, når vejret byder på lavere temperaturer, så junior kan bruge Rain jakke næsten hele året. Sammen med en dunjakke og en fleecetrøje behøver junior faktisk ikke flere jakker på et helt år.
Regntøj der skåner miljøet
Asivik Rain er fremstillet i genanvendt polyester og forsynet med Ureamax membran, der gør den helt regntæt, samtidig med at membranen tillader jakken at ånde. Den er indvendig forsynet med åndenet i polyester. Dog er der i ærmerne et glat nylon for, der gør det markant nemmere at stikke i jakken, uden at trøjeærmer eller andet hænger fast
For at gøre ydermaterialet ekstra vandskyende, har det fået en vandafvisende behandling, som er helt fri for de hormonforstyrrende flourcarbon-stoffer, der ellers bruges i langt de fleste vandafvisende behandlinger.
Gennemtænkte funktioner
Asivik Rain er gennemarbejdet i alle detaljer, så du får det bedste mulige produkt.
Hætten er faconsyet og rummelig, så der er plads til en hue under. Snore til regulering er forbudte på jakker til børn, hvorfor vi ikke har samme snore regulering i hætten som på de voksnes jakker. Hætten er forsynet med en lille skygge, der beskytter ansigt og briller mod regn.
Jakken har to gode lynlåslommer til at varme hænderne i. De er samtidig rummelige nok til en snack, cykelnøgler og de sten, der absolut skal med hjem.
Lynlåsen har både overfald og underfald, så vind og vand ikke trænger ind.
Jakken er skåret asymmetrisk, så den er lidt længere bagpå og kan snøres ind. Dette sikrer dels en bedre bevægelighed til lårene, når junior går og cykler og samtidig, at junior ikke ”skiller på midten”, når han/hun sidder på cyklen eller på hug i skoven.
Ærmerne kan strammes til med velcro, så vand og vind holdes ude.
Tip:
bemærk det er muligt at købe regnbukser fra Asivik til jakken og opnå en god sætpris.
Ekstra meget for pengene
Asivik er Spejder Sports eget mærke, og vi sætter en ære i at gøre tingene ordentligt, så du får "Value for Money”, når du vælger et Asivik produkt. Det er derfor værd at bide mærke i prisen på Asivik Rain. Her får du virkelig meget regntøj og kvalitet for pengene i forhold til tilsvarende regntøj fra de store mærkevareproducenter.
Detaljer
Regnjakke til børn. Fungerer også som hverdagsjakke
PFC-fri
Pakpose i net medfølger
2 lynlåslommer
Anatomisk hætte med skygge
Justerbar ærmeafslutning med velcro
Dobbelt stormflap over lynlåsen (så det ikke blæser eller regner igennem)
Asymmetrisk snit
Vandsøjletryk: 10.000 mm.
Vægt: 425g. (Str. 140)
Farve: Grøn (Green)
Materiale
Yderstof: 100% recycled polyester, 150D
Membran: Ureamax 10.000mm i vandsøjletryk
For: 100% polyester mesh / 100% nylon i ærmer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Børn Asivik Rain regnjakke, junior Grøn (Green) | Jakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: