Tilbud

Børn Asivik Rain regnbukser, junior Sort (Black) | Lange Bukser

DKK 584.06 DKK 331.24

Slidstærke regnbukser til børn Asivik Kids Rain regnbukser får dit barn klædt ordentligt på til det omskiftelige danske vejr, så junior holder sig tør og varm på skovturen…

Varenummer: YRR14.CV614490 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Slidstærke regnbukser til børn
Asivik Kids Rain regnbukser får dit barn klædt ordentligt på til det omskiftelige danske vejr, så junior holder sig tør og varm på skovturen, på lejrtur eller bare til og fra skole.
Bukserne er helt vandtætte og åndbare. De har en let børstet overflade, der gør dem mere bløde, komfortable og mere ”stofagtig”, så de faktisk også kan bruges som overtræksbukser på en grå dag, hvor bygerne truer. Samtidg "larmer" de ikke, som andre knitrende regnbukser ofte gør.
Regntøj der skåner miljøet
Asivik Rain er fremstillet i genanvendt polyester og forsynet med Ureamax membran, der gør dem helt regntætte, samtidig med at membranen tillader bukserne at ånde. De er indvendig forsynet med åndenet i polyester. Dog er der i den nederst del af buksebenene et glat nylon for, der gør det markant nemmere at stikke i regnbukserne, uden at buksebenene hænger fast og trækkes op.
For at gøre ydermaterialet ekstra vandskyende, har det fået en vandafvisende behandling, som er helt fri for de hormonforstyrrende flourcarbon-stoffer, som ellers bruges i langt de fleste vandafvisende behandlinger.
Gennemtænkte funktioner
Asivik Rain regnbukser er gennemarbejdet i alle detaljer, så dit barn får det bedste mulige produkt.
Taljen er med elastik og snørre, så de kan strammes helt ind.
Bukserne har en halvhøj lynlås ved ben-afslutningen, så de er lette at få på ud over sko/støvler og er forsynet med regulerbar underkant med trykknap, så de kan spændes tæt sammen om benet. På den måde kommer de ikke i konflikt med cykelkæden eller flagrer på vandreturen.
Se desuden tilhørende regnjakke her
Ekstra meget for pengene
Asivik er Spejder Sports eget mærke, og vi sætter en ære i at gøre tingene ordentligt, så du får "Value for Money”, når du vælger et Asivik produkt. Det er derfor værd at bide mærke i prisen på Asivik Rain, for her får du virkelig meget regntøj og kvalitet for pengene i forhold til tilsvarende regntøj fra de store mærkevareproducenter.
Detaljer
Regnbukser til børn
Elastik og snørre i talje
Halvhøj lynlås ved ben-afslutning
Regulerbar underkant med trykknap
Vandsøjletryk: 10.000 mm.
Vægt: 300g. (Str. 140)
Farve: Sort (Black)
Materiale
Yderstof: 100% recycled polyester, 150D
Membran: Ureamax 10.000mm i vandsøjletryk
For: 100% polyester mesh / 100% nylon ved underben

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Børn Asivik Rain regnbukser, junior Sort (Black) | Lange Bukser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: