Tilbud

Børn Adidas Trailmaker Rain Ready Mid, Junior Sort (Black) | Sko

DKK 1379.04 DKK 581.36

Let, velsiddende og vandtæt Adidas vandrestøvle til børn / juniorer Adidas Terrex Trailmaker Mid Rain Ready kombinerer letheden fra en løbesko med de solide og funktionelle detaljer fra en vandrestøvle til en let, vandtæt og velsiddend…

Varenummer: YRR14.CV614520 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Let, velsiddende og vandtæt Adidas vandrestøvle til børn / juniorer
Adidas Terrex Trailmaker Mid Rain Ready kombinerer letheden fra en løbesko med de solide og funktionelle detaljer fra en vandrestøvle til en let, vandtæt og velsiddende efterårs- og vinterstøvle til aktive børn / juniorer.
Robust og vandtæt
Den robuste sko har en solid hælkappe, der sammen med den stabile sål, giver god støtte, når junior er afsted i skoven eller på klipperne. Den TPU forstærkede tåkappe beskytter effektivt tæerne mod stød og slag, når den får gas i terrænet eller gennem tæt underskov.
Den lette og stødabsorberende EVA-mellemsål giver god komfort til lange vandredage og den kraftigt profilerede Traxion ydersål giver et godt greb i underlaget, både når junior tonser ned ad skråningerne i skoven eller er på vej op i klatrestativet på legepladsen.
Overdelen er opbygget med vandtæt Rain Ready teknologi, der sikrer tørre fødder både på spejderturen og når efterårsbygerne ruller ind over landet.
Alt i alt er Adidas Terrex Trailmaker Mid Rain Ready perfekt til at få junior tørreskoet gennem et vådt og gråt vinterhalvår og et godt valg til et aktivt udeliv med spejderture / møder og vandreture året rundt.
Detaljer:
Lette, velsiddende og vandtætte vandre- og hverdagssko til børn / juniorer
Vandtæt Rain Ready teknologi
Velsiddende overdel i mesh
Støddæmpende EVA-mellemsål
Forstærket tå-kappe
Kraftigt profileret Traxion-ydersålen sikrer optimalt greb i alle retninger
Børnespecifik pasform
Farve: Sort (Black)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Børn Adidas Trailmaker Rain Ready Mid, Junior Sort (Black) | Sko”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: