Tilbud

Børn Adidas Trailmaker Rain Ready, junior Grå (Silvio) | Sko

DKK 1250.60 DKK 507.00

Let, velsiddende og vandtæt Adidas sko til børn / juniorer Adidas Terrex Trailmaker Rain Ready kombinerer lethed fra en løbesko med de solide of funktionelle detaljer fra en vandresko til en let, v…

Varenummer: YRR14.CV614515 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Let, velsiddende og vandtæt Adidas sko til børn / juniorer
Adidas Terrex Trailmaker Rain Ready kombinerer lethed fra en løbesko med de solide of funktionelle detaljer fra en vandresko til en let, vandtæt og velsiddende efterårs- og vintersko til aktive børn / juniorer.
Robust og vandtæt
Den robuste sko har en solid hælkappe, der sammen med den stabile sål, giver god støtte, når junior er afsted i skoven eller på klipperne. Den TPU forstærkede tåkappe beskytter effektivt tæerne mod stød og slag, når den får gas i terrænet eller gennem tæt underskov.
Den lette og stødabsorberende EVA-mellemsål giver god komfort til lange vandredage og den kraftigt profilerede Traxion ydersål giver et godt greb i underlaget, både når junior tonser ned ad skråningerne i skoven eller er på vej op i klatrestativet på legepladsen.
Overdelen er opbygget med vandtæt Rain Ready teknologi, der sikrer tørre fødder både på spejderturen og når efterårsbyger ruller ind over landet.
Alt i alt er Adidas Terrex Trailmaker Rain Ready perfekt til at få junior tørreskoet gennem et vådt og gråt vinterhalvår og et godt valg til et aktivt udeliv med spejderture / møder og vandreture med hele familien.
Detaljer:
Lette, velsiddende og vandtætte vandre- og hverdagssko til børn / juniorer
Vandtæt Rain Ready teknologi
Velsiddende overdel i mesh
Støddæmpende EVA-mellemsål
Forstærket tå-kappeKraftigt profileret Traxion-ydersålen sikrer optimalt greb i alle retninger
Børnespecifik pasform
Farve: Grå (Silvio)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Børn Adidas Trailmaker Rain Ready, junior Grå (Silvio) | Sko”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: