Tuesday, October 24, 2017

Taman Permainan Hill Park Saujana Utama

Dah lama ayah tak update blog azhar azfar ni, busy sangat..maklumlah hari-hari mengadap coding, nak siapkan sistem. Tambah2 busy menyiapkan tempahan blog baru dan make over blog yang sedia ada bagi nampak pro dan menarik. Nanti kalau ada yang nak tempah blog atau makover blog dengan ayah, bagi tau ya.. hehehe.

Bukan ayah jer tak sempat nak update blog ini, mama juga tak sempat. maklum la mama ada blog lain yang nak diupdate dan dipantau. Mama kan orang bisnes... blog Jomvitamin dan Onsihat jadi tumpuannya.

Walaubagaimana pun..Hari minggu sempat la bawa Azhar Azfar gi jalan-jalan. Kali ini bawa jalan2 dekat2 jer... Ayah dan mama bawa Azhar Azfar ke taman permainan Hill Park Saujana Utama..dekat kawasan perumahan yang baru di Saujana Utama. Seronok betul azhar azfar main panjat2.. siap ayah ajar azhar azfar panjat bukit lagi...

Taman Permainan Hill Park Saujana Utama
Puncak Bukit

Taman Permainan Hill Park Saujana Utama
 Kaki Bukit

Taman Permainan Hill Park Saujana Utama
 Terus mendaki

Taman Permainan Hill Park Saujana Utama

Taman Permainan Hill Park Saujana Utama
 Dah sampai puncak bukit
Taman Permainan Hill Park Saujana Utama

Taman Permainan Hill Park Saujana Utama

Taman Permainan Hill Park Saujana Utama

Taman Permainan Hill Park Saujana Utama
 Taman Permainan Hill Park Saujana Utama

Taman Permainan Hill Park Saujana Utama

Kita tengok video pula ya.....



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...