Thursday, December 29, 2016

Set Kanak Kanak Vitamin Shaklee Untuk Azhar Azfar

Alhamdulillah esok kita joging lagi ye Azhar Azfar Twin. Minggu depan dah sekolah. Antara dua kembar ni Azhar paling konsisten dan suka makan vitamin. Untuk Mama Ayah pun dia yang selalu tolong ambilkan. Paling dia suka nutriferon dan meal shakes. Pantang restok baru kat rumah, dia excited nak buka walhal customer punya.



Teringat seorang Ayah ni konsisten belikan anak dia nutriferon untuk tonsil. Alhamdulillah dah tak demam, cumanya bila kat sekolah minum vitagen atau sirap tonsil naik bengkak. Sebelum ni pun alergik dengan kucing asyik bersin dan mudah selsema. Alhamdulillah sekarang dah kurang. Nak jaga pemakanan masa kat sekolah kadang susah kan budak-budak semua dia nak cuba. Ayah tu pun ambil meal shakes untuk sembelit anaknya 6 hari tak membuang. Gembira sungguh lepas je dapat meal shakes bancuh bagi anak minum terus lawas. Sekarang bukan takat anak dia yang kecil je minum, semua anak minum untuk selera makan. Alhamdulillah.

1 comment:

A Brilliant Daydreamer said...

Salam.. Perkongsian yang menarik. Jemput singgah n follow blog sy --> http://abrilliantdaydreamerr.blogspot.my/ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...