Wednesday, April 6, 2016

Azhar Azfar Di Pantai Teluk Ketapang Kuala Terengganu

Bila dah balik kampung, selain ziarah Tok Ki dan Nenek, Pantai tidak dilupakan.. ayah kan orang Terengganu, takkan la tak bawa anak-anak dan isteri pergi pantai kan..

Pantai yang menjadi pilihan kami anak beranak adalah Pantai Teluk Ketapang. Setiap kali balik kampung, petang-petang mesti pergi pantai main air. Kebetulan sekarang ini musim ketam.. hajat nak tangkap ketam tapi ombak kelihatan agak besar.



Azhar Azfar sangat seronok la bila ajak ke pantai. macam biasa, keropok lekor dan air kelapa jadi santapan kami di tepi pantai... kebiasaan kalau 3 hari duk kampung, 3 hari la jalan-jalan di pantai. kalau bab mandi laut, ayah la yang lebih...kalau balik tak basah, memang tak sah...

main-main ombak sebelum mandi laut






cantik kan suasana di perkampungan nelayan

motor masih boleh digunakan lagi

Azhar Azfar cuba menangkap anak ikan

banyak anak ikan kecil-kecil kat gigi air


dapat juga akhirnya anak ikan dengan dibantu oleh ayah


bawa nenek, pok su tah dan pok teh jalan-jalan pantai


1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...