Saturday, September 20, 2014

Pergi Shaklee HQ di Pinnacle, Sunway Piramid dan kereta control Azhar Azfar

Assalamualaikum

Selalu bila-bila je ajak Azhar Azfar pergi Shaklee di Empire Subang, kali ni pergi ke HQ baru di Sunway Pinnacle.


oklah tak jauh dari Empire cuma 5km dr Empire dan berhampiran dengan Sunway Piramid. tapi untuk yang tak pernah pergi cari Sunway Hotel and Spa Resort, memang sebelah je senang.


 bangunan ni memang baru siap, parking kat basement bawah naik atas



kene bagi ic untuk pendaftaran untuk naik ke tingkat atas...untuk dapatkan kad akses lalu check-in macam nak naik komuter tu
kebetulan mama jumpa rakan shaklee mama..dah otai ni dalam shaklee hihi




memang besar dan luas


ini pemandangan di luar tingkap shaklee, AzharAzfar teruja sebab nampak kolam




Azhar



Azfar












camnilah gaya AzharAzfar kalau ikut mama..erm...tak tau nak cakap ape..


adalah ni yang Azfar tak puas hati





ntah abang pun jadi kawan sebab abang ada game


selepas pergi shaklee..ajak Azhar Azfar pergi jejalan kat Sunway Piramid



  rambang mata tengok roti banyak..semua Azhar Azfar nak





dah lapar sangat dah tu kan..ajak makan nasi taknak



lepas tu ajak jalan kat jejantas ni yang boleh tengok aktiviti di Sunway Lagoon..Azhar Azfar nak sangat pergi Sunway Lagoon tu..mana boleh dahla tengahari dengan baju pun tak bawak..rugilah masuk lagoon dah tengahari..
 

ajak Azhar Azfar tengok ice skating kat sunway nak tunjuk macam dalam cerita frozen tu..AzharAzfar suka sangat nak main ice skating plak..so Ayah ajak turun bawah tengok lagi dekat tapi  main game plak erm...










jejalan dalam sunway macam-macam permainan ada..semua AzharAzfar pegang nak mainan..erm mestilah tak dapat kan...

'
'
'
'
'
'
'
'
'

petang ada pasar malam, teringat dah janji nak belikan AzharAzfar kereta control






terjumpa kawan AzharAzfar; Muadz dengan Ayahnya...Muadz beli puzzle


yeay..dah dapat alhamdulillah


dah dapat nikmat hadiah kereta..kene sedekah juga :) ini Azfar


ini Azhar...


nampak kecik pulak kereta ni...nanti ada rezeki beli yang besar ye...rajin-rajin ngaji ye AzharAzfar.. mama ayah bukan senang-senang nak bagi AzharAzfar hadiah tau..kene rajin usaha baru ada rewards...
kene ajar susah dari kecik dan tak boleh manjakan sangat nak ape semua boleh dapat..




ajak main kat taman...baru puas main kereta ni


Alhamdulilllah

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...