Friday, September 5, 2014

Jom kembali berblog!!

Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah... lama tak update blog ni sejak Ramadan lagi..bila streamyx tiba-tiba kene block sebab tak bayar lagi bil

(mula ambil streamyx tunggu bil sampai 2 bulan tak sampai-sampai rumah, Ayah kol tm sebelum tu setiap akhir bulan kata tak perlu bayar dulu...kene tunggu bil, tapi tetiba je line streamyx kene stop beberapa hari di akhir ramadan pukul 12 tengah malam..pelik...kol 100 line tm..alasan sebab tunggakan bil 2 bulan lorrrr).

Ayah pun kol banyak kali juga ke tm akhirnya dapat bayar online ..setel...tak susah pun..selepas beberapa jam..dalam 8 jam juga lah jugak tunggu baru line ok balik (ingat nak bayar je lepas raya, tapi rasa lama sangat plak..rugi nanti kalau tak guna kan).

bila da terhenti tu..biasalah semangat yg mang dah ala-ala nk raya..selepas raya..dan sampailah nak raya haji ni..haahaha baru ada semangat nak update blog...banyak nak cerita tentang kembar...nanti ye update satu-satu :)


hihi  sajeje letak gambar ni untuk aidilfitri tahun lepas

wassalam

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...