Monday, June 9, 2014

Bila sel-sel otak berhubung dan bergabung????

Assalamualaikum semua..

beberapa hari menyepi mama dan AzharAzfar pulang ke kampung Parit Puteri Menangis, Benut, Pontian Johor...hihi

Ayah tak ikut bersama..ayah sibuk dengan coding system Ayah dah dateline katanya..

semalam kul 11.15 pagi dah sampai puncak...

pagi tadi mama pos barang, AzharAzfar ikut....AzharAzfar kata nak sarapan roti canai..lama tak makan roti canai..oklah kan


bersungguh dan berselera Azhar makan roti canai..habis 2 keping tau



Azfar makan sekeping je

balik dari pejabat pos....seperti biasa mengaji dulu..almaklumlah kat kampung kurang mengaji....bagi can AzharAzfar main lah korang ye puas-puas...

ada pam moto Ayah ni dah rosak....mama pun bagi jelah kan Azhar main kann ...


'
'
'
tapiiii
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'


tadaaaa..... inilah hasilnyaaa...

huhu terkesima mama tengok tayar kereta ni.....adoiii korang ni....erm....main pam sampai jadi cenggini tayar kereta ye.....sabor jelah kan....habis terus angin...sampai termenung..rasa tadi balik takdelah plak langgar pepepun..takkanlah bocor kot...selama naik kereta ni tak pernah pun takde angin camni...

terus mama tanya berhati-hati dengan Azhar.....dia angguk je...."Azhar tekan yg tengah tu lama-lama pastu ada dengar bunyi....zzzzztttttttt" erm....huhu yelah....pandai ye korang..

kebetulan k.min datang...mama dan Cik Min pun jack la sbb takut tayar tu dan rim rosak tampung berat kereta...kereta pun dah senget dah pun...ermm...

terus hanta gambar kat Ayah...Ayah kata.. " bertuah punya Anak..." hihihi...memang bertuahhh sangatt ada AzharAzfar ni kan..

Ayah sampai rumah awal petang ni....terus...operasi....pam tayar....haha berapa ratus kali ntah pumping perut....hahahaha kempis terus perut laporrr...

agak-agak dah ok boleh jalan ..Ayah terus pandu kereta pergi petronas pam lagi...

bukan satu tayar je ye.....haha tayar lain pun agak kurang angin....tapi taklah parah cam yang satu tu ......ermm..nak cakap per kan...gelak jelah dengan karenah AzharAzfar ni...anak lanang takkan nak kurung je dalam rumah kan...makanya mencabar la korang buat macam-macam..




petang tadi juga mama masuk bilik no 3 tempat Ayah selalu solat... kitorang panggil bilik Nyai hihi bilik kalau Nyai datang tidur situ ......tapiiiiiiii



Astaghfirullahalazim.......




'
'
'
'
'
'
'
'
'
'

apa nak dikata bila sel-sel otak dah berhubung dan bergabung kan....dari mana plak lah AzharAzfar dapat mancis entah..puas dah mama buang kalau jumpa mancis ni...

huhuhuhu....adoila...takkanlah mama nak ikut korang main sekali kot ...ekk!!!



begitulah cerita AzharAzfar hari  ni...

nak kata terlebih dos makan Omega Guard  tak juga...kan mama konsultasi produk juga

erm...

Wallahualam...
Sekian cerita dari Azhar Azfar untuk hari ini ye... esok cuti sekolah lagi..nantikan kemunculan projek mega dari Azhar Azfar :)

4 comments:

Monyet Rimau said...

singgah blogwalking kat sini . . . .

Syella Kamaruddin Tunjuk Asset Saiz Betik Untuk Dapat Perhatian
http://syokbah.com/syella-kamaruddin-tunjuk-asset/

Punca Kes Mvyi langgar Vios, Isu Samseng Di Lebuhraya Karak - Blog 3 Dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/2014/06/punca-kes-mvyi-langgar-vios-isu-samseng.html

SERAM! Video Toyol Terperangkap Dalam Botol Di Seremban - Blog 3 Dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/2014/06/seram-video-toyol-terperangkap-dalam.html

Coretanhatiibu.com said...

salam,,
salam ukhwah dari saya,, hihihi rupanya kita sekampung,, saya dari benut,,,
jemput blogwalking di blog coretan hati ibu .com
www.coretanhatiibu.com

suka tengok anak kembar hihi,,,

AzharAzfar said...

Salam coretanhatiibu..

wah benut kat mana tu..boleh roger roger balik kampung nanti ni bestt haha

Coretanhatiibu.com said...

Saya kat pekan benut.. tp jarang balik... klu ke putrajaya blh caling2 kita ye.. suka tgk si kembar tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...