Sunday, May 25, 2014

Yeay....streamyx dah adaa

ingat nak pasang unifi terus ...tapi tak de lagi kat area sini..

so streamyx pun ok sangat


 ini adalah pada pukul 3 pagi ye....Azfar pun masih tak nak tidur padahal esok nya sekolahh
 Ayah pun sama sejak ada streamyx..seminggu boleh dikatakan macam tak tidur...sambil layan internet sambil run system kerje ofis ayah yang menyetresskan kepala ayah...ahahhahhaa...
 ini mama ayah..... perlu rajin berusaha mencapai IMPIAN...BIG DREAM
 Azhar Azfar pun suka juga buat homework sebelah mama sambil mama online  :) :) :).

pepun ayah pesan....dah laju line tu..moga segalanya tak terabai... :) :).

sebelum ni semasa di shah alam memang kami pasang streamyx...sampailah pindah ke meru....kemudian lama sangat dan tak ingat kenapa...kitorang stop....ini baru pasang semula.. :)

moga istiqamahhh Ameenn

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...