Monday, May 12, 2014

Al-Quran Juzuk ke-19

Salam semua..

Alhamdulillah lama sangat tak update blog ni huhu..

erm...tawar hati bila nak update je line cm hampeh huhu.

Alhamdulillah Ayah dah registerkan streamyx kat rumah ni...harap line sangat laju...senang semua urusan...takdela mama asyik minta tolong Ayah itu ini huhu.
 
Alhamdulillah AzharAzfar dah mengaji masuk juzuk ke19 pada isnin lepas 5 Mei ..



cepat sangat masa bergerak/ berlalu/

uhhuuu banyak sangat dah tertinggal/ ketinggalan/ ditinggalkan

muhasabah untuk diri sendiri agar sentiasa menghargai masa yang ada...

"Demi Masa...sesungguhnya manusia itu dalam keadaan kerugian......."

hari ini 12 Rejab bersamaan 12 Mei ...ohh masaaa.



Wassalam

2 comments:

Qider said...

pakai unifi jelah...line lembap memang bantut nak kemaskini blog

AzharAzfar said...

alhamdulillah...dah pasang streamyx...laju...pakai 1mb.. baru seonok update blog....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...