Tuesday, December 24, 2013

Uncle Syed, Uncle Mizi, Cik Min

Masa mula-mula pindah ramai kawan-kawan yang datang melawat.
Almaklumlah rumah ni berdekatan dengan UiTM Puncak Alam, kalau ada apa-apa yang penting mama turun UiTM kalau tak pun kawan-kawan mama senang juga nak singgah sebab dekat.

Ni masa Uncle Syed dan isteri jemput datang ke rumah mereka...

Biasalah rumah kami ni rumah student lagi hihi..Alhamdulillah..



Uncle Syed dan isteri...terima kasih ye jemput kami datang rumah.
Sedap Auntie Hilal masak nyamnyam nyam...


Uncle Mizi...hehe kelakarkan saja je Uncle Mizi nak tunjuk wallet kosong...baru kitorang paw aiskrim je hihi...anyway terimakasih banyak sudi ziarah kami dan belanja aiskrim juga...sedapp... nak lagi boleh tak??
Cik Min...terima kasih sangat selalu datang rumah kami walaupun dengan dua orang hero kecil Hanif dan Hasif. Bukan senang nak pandu kereta dengan dua orang anak kecil. Terima kasih Cik Min ya... :)

  

Cik Min, Uncle Mizi dan Uncle Syed adalah rakan seperjuangan mama sebagai post grad. Kami adalah satu kumpulan dalam menjalankan kajian berkenaan Nanoparticle. Banyak ranjau onak duri kami lalui bersama dan kami juga seperti adik beradik. Bila kami berkumpul dan salah seorang tiada mesti kurang umphh nak berborak. Uncle Syed dan Uncle Mizi dan berjaya menhantar thesis master tinggal Cik Min semoga Allah bantu untuk menyiapkan penulisan thesis. Semoga kita sampai ke garisan penamat. Ameen.

Go go Chaiyokk!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...