Friday, August 23, 2013

Raya 2013 : Nak Post Gambar Jer...

Assalamualaikum semua... rasaya lama betul tak update blog ni...maklumlah banyak blog la katakan... tak ada apa nak cite sebenarnya.. post gambar je la ekk.. biar gambar je la bercerita..hehe


Ni dah siap sedia nak gi sembahyang raya..



Mama pun nak ikut


dari kiri : azfar, amalin dan azhar



Baru lepas sembahyang raya..dah nak balik rumah ni..


Bersama mak dan ayah tercinta




Isteri tercinta.. :)



raya ke dua, ada reunion sekolah bertempat di batu burok, kuala terengganu



senyum sokmo


tiba2 jer cakap nak jadi lion..tu yang dua2 nganga....




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...