Sunday, June 24, 2012

Sejuknya kat Cameron Highland!!

Bestnya dapat pergi bercuti di Cameron Highland. Last aku ke Cameron, pada awal 2005, waktu tu jaman bujang aku la. Ni lagi seronok dapat pergi bersama family sendiri, bawa anak-anak dan isteri...

Sebenarnya kami dapat voucher free Rm300 dari Nana dan Jali. Kami ke sana tompang kereta dorang la... lagi seronok 2 family jalan sama2. Jalan-jalan sakan...

Walaupun waktu siang sejuk, tapi ok la..masih boleh tahan... tiba jer waktu malam...memang tak boleh tahan, sangat sejuk.. huhu.. macam mana ni nak main salji kat oversea, kat cameron pun dah tak tahan.. apa-apa pun kitorang seronok.


Bersiap-siap nak keluar jalan-jalan


Best!! kat hotel tempat kitorg menginap pun ada kolam


Tengok arnab


Tengok Ikan


Tengok Ikan


Tengok Ular dalam sangkar


Rama-rama hinggap atas topi Azfar. Sebelum tu, rama-rama hinggap atas bahu Azhar, Azhar menagis ketakutan. apa la Azhar ni... Rama-rama jer...!!!


Masuk Taman Rama-rama


hehe.. kan dah hinggap atas kepala Mama.


Masih kat Taman Rama-rama, seronok...


kat tempat kotorg menginap

Terima kasih kat Cik Jali dan Cik Nana kerana bawa kami tompang kereta dan bawa kami p jalan-jalan.


Kat pintu masuk Hotel tempat kami menginap


luas betul ladang Teh


Tengok permandangan ladang teh


Lawak!!! aktiviti mencari selipar hilang, terjatuh. Sempat lagi tu Jali tangkap gambar kitorg


Cafe berdekatan ladang teh


ini on the way balik rumah, singgah sekejap nak tengok ladang teh...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...