Monday, June 13, 2011

Pakai Baju Baru

Assalamualaikum...
Lama betul rasanya aku tidak update blog ini...untuk entry kali ini, aku tak ada cerita menarik.. cuma nak cerita pasal baju tidur baru yang aku belikan untuk anak kembar aku baru-baru ini..

Baru-baru ini ada seorang rakan office aku menjual baju ofline dan online. berkenan betul aku tengok corak baju tu.. so, tak tunggu lama lah.. aku terus beli. Tak sabar rasanya nak tengok anak kembarku pakai baju tu. korang nak tengok..hehe.. tengok la gambar di bawah ni..

Klik Sini Untuk Melihat Blog Jualan Pakaian Kanak2


5 comments:

suha said...

sweet kan pakekan baju sama tok kembar (^_^)

AzharAzfar said...

terima kasih...:)

azie said...

mmg lama pun tak update kan....hehehe sangat kiut kembar dgn baju itew

Huszaini said...

huhuhu... akhirnya.. tunggu gak bro update niih.. hehehe.. memang comel pakai baju tu!! suka!!

AzharAzfar said...

hehe..lama tul tak update blog ni..tak per..lepas ni raji2 la update... thanx coz follow perkembangan blog ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...