Monday, June 20, 2011

Barbeque di Pavillion

Assalamualaikum
ni cerita da lama, tak terpublish je. azharazfar join barbeque dgn labmate mama di paviliion, tp bukan yg kat KL tu...ni kat puncak alam ni je...haha. Seronok betul diorang lari-lari ke sana sini, makan aiskrim. Ramai betul kawan mama, uncles n aunties semua melayan karenah budak berdua ni. lagi-lagi, Zahrah n Hanif pn join sekali...wah meriah la malam tu. Mentang-mentangla sifu xde...kitorang pn huahua la. Sedapla berbarbeque, da ayam, udang, ikan keli, ikan kembung, kentang, jagung, garlic bread, kacang rebus, kuah kacang, nasi impit dan sebagai dessert pisang-nenas bercoklat dan juga aiskrim tajaan Dr K. Memangla sedap...lain kali bolehlah buat lagi ye kawan-kawan mama. Kitorang nak join boleh riuhrendahkan majlis, buka pili air kuat2 smpi bsh baju, wat mural kat pintu dgn water color aiskrim.

ni dia ahli2 yg menyingsing lengan mengipas arang jd asap


sgt sedap...marinate xle nk ckp...xsiap bakar sume pn da ratah dulu..hehe syeler yg lbh2





 Pn Am n Hanif, Cik Jali n Zahrah

 da siap makan tolong uncle mizi angkat meja
 ni dah siap mandi n tuka baju sekali

cuba cari nama mama..ada tak kat situ..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...