Wednesday, March 2, 2011

Gathering Geng Kembar Masuk Harian Metro

Pagi ini adik perempuan aku call..katanya gambar Azhar dan Azfar masuk Papar. Wah..ni mesti gambar time gathering tempoh hari di Putrajaya. Tak sabar ni nak tengok gambar tu..

Aku terus buka Facebook adik aku tu.. wah..terpapar gambar kami sekeluarga.. Sah..gambar kitorg masa gathering geng kembar tempoh hari dah masuk paper Harian Metro.. seronoknya.. macam artis la plak.. (Perasan!!)

Wife aku ke kedai beli paper metro... aku dapatkan paper tu dari wife aku.. erm..satu office tu tgk gambar kitorg..haha.. (macam la glamor sgt..). tak per la apa2 pun kami seronok la.. first time masuk paper ni..haha...

Bukan gambar kitorg jer masuk paper.. anak2 Huszaini dan isteri pun masuk paper Harian Metro tau.. dan gambar kembar2 yang lain...

erm.. cam artis jer masuk paper.. Hari ini punya paper Harian Metro

Glamor la Azhar dan Azfar ya....

Time ni hujan rintik-rintik

Time ni susah betul wartawan nak tangkap gambar dorng..asyik nak lari jer Azhar dan Azfar

Ini la puteri2 kesayangan Noorhany dan Huszaini


 ketiga2 Auni pun glamor 

Comel2 anak Noorhany dan Huszaini. Glamor tu..

Comel..ini pula puteri2 kepada Ummie 

Ini pula puteri2 kepada Irdawaty iaitu Wan Elly Hakim dan Wan Emmy Hakim... Comel kan?

Inilah gambar Geng2 Kembar bersama Parent dorg.. tp time ni gambar kitorg tak ada la pasal tengah kejar anak kembar kitorg yang tengah seronok bermain..


Kepada geng2 Gathering Kembar tempoh hari, cepat2 la beli papar Hmetro. tengok la gambar korang. kalau nak tengok kat web Harian Metro sila klik link di bawah ni..

10 comments:

SaYraH WonDerLanD said...

huuuuuuuuuu famous laaa si kembar nie

Mama Kembar 3 said...

memang famous amos! hehehe :-)

Huszaini said...

Nama mak kembar baju jersi tu Ummie. Bukan noorhany. :)

Elly & Emmy said...

comel2 belaka geng sikembar ni.. dan azhar&azfar senyum sokmo depan kamera

AzharAzfar said...

hehe..sori ya zaini..nak cepat update..sampai tersilap taip nama maknya..hehe..sori..nanti saya tukar..

AzharAzfar said...

ok zaini..dah tukar dah nama..:)

Kamalia said...

wah..sume dah glemer ni..bestkan bila ade kat malaysia, bolehla gi gathering ni jumpa kwn2 baru..

AzharAzfar said...

tu la..best dapat jumpa kawan2 baru..tgk gelagat kembar2...

IbuAmirAmirah ;P said...

wahhh...bstnyeee..rugi tak dapat join..heheh

AzharAzfar said...

tak per...nanti 2nd leh join... tak lama lagi nak buat gathering 2nd time.. boleh la join..mmg seronok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...