Sunday, March 27, 2011

Bawa Kembar Pergi Zoo

Huhu..penat betul.. kitorg baru jer balik dari Zoo Negara. masing2 sudah penat.. ini pun anak kembar aku dah tidur kepenatan. Apa-apa pun memang seronok.. dapat tengok banyak hawan kat sana.. Ayah, emak dan Adik aku dan isterinya yang kat Sungai Buluh juga ikut sama.

Oh ya, terlupa pula aku nak bagi tahu... masa aku kat zoo tadi aku turut terserempak dengan beberapa family yang juga mempunyai anak kembar macam kitorg ni la.. tp aku terlupa pula nak berkenalan dengan dorg. Ada juga yang ada anak kembar 3.  Kalau Huszaini ada kat sana, mesti dia tarik join the club dah. Jom tengok gambar di bawah ini.



Best..best.. first time pegang gajah..

4 comments:

nur said...

best kan g zoo, tapi sayang kaset video rosak..dahla kene caj nk bwk masuk

nur said...

bestnye

Sekamar Rindu said...

salam....

comelnya anak kembar puan..

** folo blog puan...

AzharAzfar said...

terima kasih banyak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...